Henk Talman winnaar Vriezermarktconcours 2021

Zaterdagmorgen 23 oktober stond het jaarlijkse, en de inmiddels alom bekende, Vriezermarktconcours op de kalender. De wedstrijd wordt elk jaar georganiseerd op de  zaterdag na de 3de dinsdag in oktober. Met 72 deelnemers zat de wedstrijd ook vandaag weer lekker vol

Gevist werd er aan de Vervatsbrug - Inloop Drentse AA. Met de feeder  van de Inloop Drentse AA - Brug de Punt en met de vaste stok dan vervolgens van Sluis de Punt - Sluis Vries). Voor aanvang van de wedstrijd bleek kroos roet in het eten te gooien in het vaste hengel vak tegenover Beuving. Door snel ingrijpen van de wedstrijdcommissie kon het vak nog verplaatst worden naar een ander en tevens tevens ook mooi parcours tussen de sluizen De Punt en Vries. Na een korte inleiding en een Petri Heil door Bart Wiechers kon een ieder zich naar de waterkant begeven en zich voorbereiden op een mooie visdag.

En dan de resultaten: Vak A, vrije hengel, grote aantallen in vis, maar klein van stuk helaas. Winnaar hier was Dick Kruize met een gewicht van 3890 gram. Vak B, feeder, qua aantallen wat minder, maar de vis was hier een stuk groter (top 4 meer dan 10 kilo vis!). Winnaar hier was Henk Talman met een gewicht van 13100 gram! Met dit gewicht werd hij tevens overall winnaar van het Vriezermarktconcours 2021! Tenslotte vak C: vaste hengel, redelijke aantallen vis, met regelmatig mooie grote voorns en hele mooie baarzen. Winnaar hier was Joop Post met een totaalgewicht van 4140 gram.

De goede weersomstandigheden en redelijke tot goede vangsten maakten deze wedstrijd tot een succes. Al met al was het weer een geslaagde dag met betere vangsten van vorig jaar. De dank gaat natuurlijk uit naar de deelnemers, vrijwilligers en de uitbater van ’t Trefpunt. Bedankt voor de deelname en inzet, en graag tot volgend jaar! 

Bestuur HSV Tynaarlo Vries


De resultaten:

 

 

 

 Terug

24-10-2021
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank