Pure Fishing is op zoek naar een vertegenwoordiger.

Pure Fishing is voor haar regio Midden-Noord-Nederland op zoek naar een fulltime Sales Representative die ook woonachtig is in deze regio! Heb jij 2-3 jaar ervaring in sales (liefst B2B, B2C) en ben je bekend met de hengelsportbranche? Lees dan gauw verder…

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je hebt je route voor vandaag al helemaal uitgestippeld. Je checkt voor vertrek nog even je e-mail en beantwoordt een paar korte vragen van klanten of collega’s. Je stapt met een heerlijke kop koffie de auto in en gaat op pad. Terwijl je in de auto zit heb je de tijd om te bellen met klanten. Je weet hoe je je klanten kan adviseren en helpt hen met alle voorkomende vragen over onze producten van diverse merken. Kortom, je doet er alles aan om jouw klanten tevreden te laten zijn én blijven. Jij wilt dat ze net zo enthousiast zijn over onze producten als jij en brengt dan ook graag onze nieuwste producten onder hun aandacht, speciaal in periodes waarin er nieuwe producten gelanceerd worden.

Na het bezoek aan een paar klanten krijg je een telefoontje van de collega’s van Customer Service. Zij zorgen samen met jou voor een optimaal proces wat bijdraagt aan de sales en klanttevredenheid. Je deelt ook met hen belangrijke informatie en jullie weten elkaar op het juiste moment te vinden. Je maakt weekrapporten en deelt deze met de Teamlead Sales Benelux.

 Omdat je veel op pad bent en bij klanten op gesprek bent spreek je je directe collega Sales Representatives niet dagelijks face-to-face, maar jullie weten elkaar goed te vinden als het nodig is (ook voor dat flauwe GIF-je via Teams). Jouw kantoor is mobiel, je regelt alles on-the-road en als het nodig is klap je thuis nog even je laptop open om gauw de belangrijkste zaken van die dag af te handelen. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en deelt jouw 40 uur in de week zo in, dat je efficiënt werkt én eruit haalt wat erin zit. Je bent een teamplayer en houdt van humor, maar bent ook individueel een sterke speler die serieus met targets en kpi’s om kan gaan en bijdraagt aan onze missie om flink te groeien.

Enthousiast geworden? Stuur je recente cv en motivatie naar anika.wolfs@purefishing.com en overtuig ons waarom deze job jou op het lijf geschreven is.

 Terug

01-06-2021
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank