Vissen op karpers in Hellevoetsluis

Bij veel verenigingen doen ze er alles aan om het viswater te voorzien van een leuk visbestand. Je leden willen immers niets liever dan een leuke visstek in de omgeving. Een van die HSV’s die erg actief is voor haar leden is HSV het Voorns Kanaal in Hellevoetsluis. Ondersteund door HSV The Catfish steken ze veel tijd in het onderhoud van de viswateren die ze in beheer hebben.

Regelmatig zetten ze jonge karpertjes uit in de vestinggracht bij het Land Van Paling in Hellevoetsluis. Eens in de zoveel tijd is het dan de bedoeling dat de grotere exemplaren uit dit stukje gracht gevangen en  overgeplaatst worden naar een ander deel van de grachten.  Toen Leo Stoutjesdijk en ik dan ook uitgenodigd werden om mee te werken aan  zo’n karperdag lieten wij die kans niet lopen.

Dat het hier niet zo maar om een grachtje gaat blijkt wel uit de beelden. Om er te mogen vissen  dien je lid te zijn van HSV Het Voorns Kanaal of een dagkaart aan te schaffen bij HS The Catfish in Hellevoetsluis. Hou er wel rekening mee dat je er vroeg in de ochtend al bij moet zijn, de locatie is nog al populair bij sportvissers.  



Terug

23-03-2021
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank