Succesvolle Interpolewedstrijd aan het Julianakanaal.

De internationale wedstrijd InterPole werd onlangs georganiseerd door de mannen van het van den Eynde Team Germany met ondersteuning door HSV OG Rolduc. Ook dit jaar waren er deelnemers uit vijf Europese landen aanwezig om aan het Julianakanaal uit te gaan maken wie er dit jaar de winnaar zou worden van deze prestigeuze wedstrijd.  Donderdag, dag 1, was Jos Bastiaans opnieuw the man to beat. Met een fantastische vangst van meer dan 11 kilo aan voorns wist hij die dag de basis voor de winst te leggen. Na het opmaken van de resultaten van dag twee stonden vier deelnemers gelijk op vier punten. Het totaal gevangen gewicht moest dus de doorslag geven.  Jos Bastiaans greep met een totaal van iets meer dan 15 kilo de winst voor de overige drie mannen die op vier punten eindigden: Lovric, Opladen en Tuk.

Bij de tweede wedstrijd op zaterdag en zondag liet voorjaarswinnaar Kristof Houbart uit Belgie te tanden zijn. Met twee keer een 1 was hij door de overige deelneemers niet te verslaan. Andi Tuk eindigde met 3 punten op twee en organisator Dieter Liebert met vijf punten op drie.

Met een gemiddelde vangst van rond 2750 gram per deelneemer over de in totaal vier dagen was dit gemiddelde voor het Julianakanaal uitstekend te noemen. De vangsten bestonden overigens voor het grootste deel uit voorns.

Volgend jaar zal de wedstrijd opnieuw worden georganiseerd en je kunt zelfs al inschrijven voor de 20212 editie. Dit kan via interpole@gmx.de

http://matchangler.blogspot.com/Terug

29-09-2020
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank