Workshop Vissen op Commercials.

Zaterdag 3 oktober organiseert Vispark Nolderwoud in Zuidwolde een Workshop “Basiscursus vissen op Commercials”. Centraal tijdens deze workshop staan: De technieken die je gebruikt bij het vissen op F1’s en karpertjes, het materiaal dat je nodig hebt voor deze visserij en ga je  zelf aan de slag om de techniek van het vissen op F1-karpertjes met de vaste stok onder de knie te krijgen. 

Vispark Nolderwoud zorgt voor de opgetuigde hengel, een schepnet en het aas en de voerpellets die je nodig hebt. Het enige dat jij mee hoeft te brengen is een Seatbox of een visstoel.    
De dagindeling ziet er als volgt uit:

11.00 tot 12.00 uur.

Ontvangst met koffie en voorbespreking over de techniek, de materialen en hoe je nu straks het beste aan de slag kunt gaan om zelf die F1-tjes te gaan vangen.

12.00 tot 16.00  uur.

Je gaat nu zelf aan de slag om de theorie toe te gaan passen. Kortom, je gaat vier uur vissen waarbij wij je begeleiden en er voor zorgen dat je de basis van de techniek van het vissen op Commercials onder de knie krijgt.

16.00 uur.

Tijd voor de nabespreking. Onder het genot van een balletje gehakt bespreken we de workshop en is er alle ruimte om antwoord te geven op je vragen over de techniek en de materialen die je nodig hebt voor het vissen op Commercials.

Wat kost deelname aan deze workshop?

Er is plaats voor maximaal tien deelnemers. Het inschrijfgeld per deelnemer bedraagt Euro 40,00.

In dit bedrag is inbegrepen: de vijverhuur, het gebruik van het benodigde materiaal, de koffie, de bal gehakt en de begeleiding die je krijgt van Gijs Nederlof en van de mannen van Vispark Nolderwoud

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven kan bij Vispark Nolderwoud aan de Hooiweg 2A in Zuidwolde.  De minimumleeftijd om deel te kunnen nemen is 15 jaar.
Voor meer info over het Vispark Nolderwoud surf je naar https://visparknolderwoud.nlTerug

10-09-2020
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank