Wil jij mee vissen met ons Jeugdteam

Helaas door Corona is ook voor het jeugdteam van Federatie Midden Nederland het seizoen tot dusver zeer beperkt geweest voor wat betreft wedstrijden en overige activiteiten. Gelukkig was vrij vissen wel toe gestaan, daar is dan ook zeer veel gebruik van gemaakt.

Begin september gaan ze voorzichtig de draad weer oppakken, binnen de regels van de Overheid en NOC*NSF heeft Sportvisserij Nederland een aangepast wedstrijdprogramma samengesteld. Er zijn voor de jeugd een aantal N.K.`s gepland zonder federatieve voorselecties en de Topcompetitie Dames en U20 wordt in zijn geheel gevist. Ook worden er een aantal Youth Challenges georganiseerd.

Voor Sportvisserij Nederland een lastige klus om vooral agenda technisch de zaak rond te krijgen maar ook voor de leden van ons Jeugdteam en de ouders/begeleiders een volle agenda in de maand september en begin oktober. Van de andere kant er komen weer mooie kampioenschappen en andere wedstrijden op ons af waar we heel veel zin in hebben.

Voor de jeugdleden van hengelsportverenigingen van onze federatie bieden we de mogelijkheid om samen met het jeugdteam te trainen voor de open N.K.`s waarvoor je je hebt opgegeven. Ook voor deelname aan een van de Youth Challenges kun je je gratis opgeven.

Met name de Youth Challenges zijn bedoeld om jeugdige wedstrijdvissers kennis te laten maken met het wedstrijdvissen, met elkaar en om onderling wedstrijden te vissen. Ook jeugdbegeleiders en besturen van onze hengelsportverenigingen verzoek ik e.e.a. onder de aandacht te brengen en jeugdleden te motiveren.

Voor meer of algemene informatie kun je de websites of Facebook raadplegen van Sportvisserij Nederland of Federatie Midden Nederland.Voor alle vragen en voor het opgeven van deelname aan een van boven vermelde activiteiten kun je contact opnemen met de jeugdcoach van onze federatie.

Frans Wulterkens
Jeugdcoach HF Midden Nederland
06-51147916

 Terug

29-08-2020
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank