Open Frysk Kampioenschap Kustvissen 2020

Op 24 oktober vindt de 7e editie van het door Sportvisserij Fryslân georganiseerde Open Frysk Kampioenschap Kustvissen plaats. De wedstrijd wordt net zoals in de voorgaande jaren georganiseerd aan de zeedijk te Roptazijl. Er kunnen zich deze editie maximaal 50 sportvissers opgeven. Wil je meedoen? Geef je dan voor 19 oktober op!

Net als de voorgaande edities vindt ook deze wedstrijd plaats langs de Waddendijk van Roptazijl, vlakbij Harlingen. Op deze prachtige locatie is de vangst in de regel goed en ook soortenrijk. Iedereen kan aan dit Friese Kampioenschap meedoen. 

De wedstrijd vindt plaats bij opkomend water van 11.00 tot 15.00 uur. Er wordt gevist met één hengel vanaf de zeedijk volgens het reglement van Sportvisserij Nederland. Om 09.00 uur worden de deelnemerskaarten uitgereikt bij camping De Zeehoeve aan de Westerdijk 45 in Harlingen. Net zoals de andere jaren wordt het weer een leuke wedstrijd met veel geweldige prijzen. De prijsuitreiking vindt om 16:30 uur plaats bij De Zeehoeve.

Interesse?

Voor de wedstrijd kunnen alle geïnteresseerden zich aanmelden via zee@visseninfriesland.nl  onder vermelding van ‘opgave FK Kust’. Bij de opgave moeten de volgende gegevens doorgegeven worden: Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Opgeven kan tot en met 19 oktober.

De kosten voor de deelname bedragen €10,- en kan bij de uitreiking van de deelnemerskaarten worden betaald.Terug

13-09-2020
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank