Vanaf 7 maart is het weer tijd voor nr 141

Snoekerijen nummer 141; Op snoek en zeeforel in Denemarken, snoeken met de vlieg op de rivier, vissen met creaturebaits en meer… Vanaf 7 maart krijgen alle leden van de SNB weer de nieuwe editie van het prachtige roofvismagazine Snoekerijen in de bus. Dit keer editie  141 met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

 

In deze editie hebben we aandacht voor een paar leuke alternatieve visserijen tijdens de komende gesloten tijd. Zo heeft Joris Nieuwenhoff een schitterende locatie voor ons beschreven in Denemarken waar je dicht bij elkaar in een prachtige omgeving op zowel snoek als zeeforel heel succesvol kunt vissen. Maar ook in eigen land zijn er alternatieven. Dat kun je lezen in een mooie bijdrage van Daniel van der Post over zijn visserij vanuit de kayak op het Oostvoornse Meer.

Edwin Kerssies, zeer begenadigd vliegvisser en ervaringsdeskundige op de rivier, neemt ons mee in zijn visserij met de vlieg op stromend water. Zijn targetvis is in dit artikel onze eigen snoek. Hoe je met klein aas in allerlei bijzondere vormen, de zogenaamde “creaturebaits”, aan de gang kunt gaan, vertelt het duo Rocky van Duijvenvoorde en Lucas Wijfje in hun mooie bijdrage.

De vaste rubrieken, zoals de visgidsenactie en de rubriek Grootformaat, komen natuurlijk ook voorbij. In deze editie lees je natuurlijk ook weer over de SNB regionale activiteiten. Dit keer heel veel bijdragen uit de regio’s, wat aangeeft dat er veel gedaan wordt op lokaal niveau namens de SNB. Regioavonden, visdagen en jeugdinstructie, het komt allemaal langs. Dit en meer lees je in het beste onafhankelijke roofvismagazine van ons land Snoekerijen.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

 Terug

22-01-2020
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank