Verslag winter 3 daagse Werkendam

Ook afgelopen december hebben we weer een 3-daagse georganiseerd in de haven van Werkendam. Gezien de vangsten in de haven momenteel super waren had iedereen er goede moed op dat er records zouden worden verbroken. We kunnen er kort over zijn………., dat lukte in ruime mate. Onvoorstelbaar veel aantallen maatvis. Natuurlijk heb je met een driedaagse net als altijd te maken met een bepaalde loting die positief of negatief kan uitpakken. Maar dat was dit keer, door het iets anders uitzetten van de vakken, minder van toepassing en van doorslaggevende betekenis.Er moest “gas” worden gegeven. Aantallen in 4 uur van 400 á 500 stuks maat voorns was echt geen uitzondering. Hierdoor kwamen er ook dit jaar weer verrassende einduitslagen. Dat maakte het met de vrije zondag extra spannend. De laatste dag was zelfs de beste dag. Maar liefst 7 deelnemers gingen de laatste dag in als kanshebber op de eindoverwinning.

Mede door de fantastische weersomstandigheden kunnen weer terugkijken op een aantal geslaagde, maar ook gezellige dagen. Het was drie dagen geweldig weer om met geweldige vangsten. Gezien “onze opzet” verschillende klassementen kent, met daarnaast een klassement van gelote teams, kunnen we een redelijk aantal mensen van een prijs voorzien. 


Rest ons nog de mensen te bedanken, die wederom op welke wijze dan ook, hun steentje hebben bijgedragen aan het organiseren van deze geslaagde dagen, waarbij onze speciale dank wederom uitgaat naar de eigenaren van de haven. Deze mensen stellen al jaren, geheel belangeloos, de toegang tot de steigers beschikbaar voor ons.

Onderstaand  totaal uitslag van de drie daagse:
Terug

01-01-2020
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank