De grootste koppelwedstrijd van NL is niet meer.

Theo Meeuwenoord en zijn team zijn al jaren actief met het organiseren van deze wedstrijd. Nadat er jarenlang gevist werd aan de Haarlemmer Ringvaart is de wedstrijd sinds vorig jaar verplaatst naar het Noordhollands Kanaal. Deels gedwongen door de teruglopende vangsten en deels veroorzaakt doordat het steeds lastiger werd om het parkoers uit te zetten voor zoveel deelnemersleek het er op dat de mannen nog jaren door zouden kunnen gaan aan het NH Kanaal.

Vandaag kwam echter het bericht door dat Theo, Cees en de rest van de mannen er mee gaan stoppen. Deels gedwongen door vergunningsperikelen en deels door een gebrek aan vrijwilligers, zien de mannen er geen gat meer in om verder te gaan. Doodzonde natuurlijk dat het ze niet meer lukt om deze schitterende wedstrijd ook in 2020 weer te organiseren.

Wij kunnen slechts ons petje afnemen voor datgene wat ze afgelopen jaren hebben gerealiseerd en ergens hopen wij natuurlijk dat ze in de toekomst toch weer de motivatie kunnen vinden om het verhaal weer op te pakken.

Bedankt heren voor al het werk dat jullie afgelopen jaren verzet hebben.
Terug

11-11-2019
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank