KING S CLASSIC 2020 IERLAND 31 augustus tot 3 september

BBI Travel organiseert de 4 daagse witviswedstrijd King`s Classic ism met Pierre Bronsgeest op de prachtige meren in het Ierse County Leitrim. Het is een open wedstrijd waarbij met de feeder, matchhengel en vaste hengel gevist mag worden.

De King`s Classic is in de vertrouwde handen van Pierre Bronsgeest en zijn team, onder anderen met Francis McGoldrick en Michel Kelly. Zij staan garant voor de beste sectoren in dit gebied, maar ook voor de bereikbaarheid van de stekken.

Meerdere ferry overtochten via BBI Travel

BBI Travel, de vertrouwde touroperator, biedt vier routes aan naar Ierland. Het pakket bestaat uit een 8 daagse reis. Prijs is inclusief overtochten en verblijf in een guesthouse op basis van volpension. Prijzen p.p. op bassis van twee personen per auto.
-Route Cherbourg (Frankrijk) direct naar Dublin vanaf 720 euro p.p.
-Route Hoek van Holland - Harwich & Holy Head vanaf 740 euro p.p.
-Route vanaf Rotterdam Europoort/Zeebrugge naar Hull & Holyhead - Dublin vanaf 819,50
-Fly Drive met Aer Lingus Amsterdam/Brussel naar Dublin plus huurauto, incl. verblijf vanaf 782 euro p.p.

Boekingen en inschrijving alleen via BBI Travel:https://www.bbi-travel.nl/kings-classic

Het inschrijfgeld bedraagt 175 euro p.p. en moet gelijktijdig met de boeking worden overgemaakt.

De wedstrijd wordt gevist over vier dagen van maandag 31 augustus tot en met donderdag 3 september. Op zondagavond 30 augustus om 20.00 uur zal de loting plaatsvinden in het Commercial hotel in Ballinamore. Daar registreren wij de hengelaars en wordt er vervolgens geloot voor de dagvolgorde van de sectoren.Daarna wordt er dagelijks geloot, nadat iedereen zijn laarzen, waadpak en netten heeft laten ontsmetten, voor de kantnummers.

Er wordt gevist van:maandag 31 augustus 11.00 - 16.00 uurdinsdag 1 september van 11.00 - 16.00 uurwoensdag 2 september van 11.00 - 16.00 uurdonderdag 3 september van 10.00 - 15.00 uur.
De sectoren bevinden zich op de volgende meren:-Garadice Lake-Lough Scurr-Lough Rinn (the Wall)-Brackley Prospect.

De prijsuitreiking wordt in het Commercial hotel gehouden en begint donderdagavond 3 september om 20.30 uur.

Voorafgaand aan de King`s Classic wordt de vijfdaagse wedstrijd Feeder Only gehouden van Francis McGoldrick. Datum 24 augustus - 28 augustus, het inschrijfgeld bedraagt 200 euro p.p. U kunt overtochten en accommodatie boeken via https://www.bbi-travel.nl/kings-classic, het inschrijfgeld ter plaatse betalen.

Na de King`s Classic wordt de vijfdaagse koppelwedstrijd World Pairs gevist van 7 - 11 september. Ook hier kun je voor boeken bij BBI Travel via https://www.bbi-travel.nl/kings-classic. Het inchrijfgeld ter plaatse betalen.

Het weekend van 9-10 november zijn wij met een stand aanwezig, nummer 485, op de Hengelexpo in Kortrijk. De stand is in combinatie met County Leitrim. Teresa Kennedy kan u alles over deze prachtige en visrijke provincie vertellen. Er is ook actueel foldermateriaal aanwezig.Terug

08-11-2019
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank