Bonusvissen beslissend tijdens laatste Stoktoberwedstrijd.

Zaterdag 26 oktober werd de laatste Stoktoberwedstrijd, georganiseerd door Team Koopman van den Eynde gevist in het Havenkanaal bij Loon. Een zuidwestenwind, kracht 5 in de volle lengte over het kanaal maakte het vissen met de lange hengel bijna onmogelijk. De meeste vissers kozen dan ook voor 9.5 meter of korter om nog een beetje comfortabel te vissen.

De kop- en staartplekken waren vandaag wel in het voordeel en daar gingen de meeste prijzen naar toe. Bonusvissen als brasem en zeelt gaven hierbij de doorslag vandaag. In het midden gedeelte bestonden de vangsten slechts uit voorn, bliek, baars, en veel alver.Ondanks de harde wind, werden er leuke gewichten aangeboden, in het A vak was Theo Pelgrim de sterkste en wist 10.740 gram te vangen op stek 17. Het B vak was prooi voor Gerrit Horstman op stek 42 wist hij 9580 gram te vangen.

Laatste Stoktober,

Voorlopig was dit de laatste Stoktober wedstrijd die door ons word georganiseerd, de komst van een fietssnelweg is hier de reden van. Jarenlang hebben wij hier in Oktober onze wedstrijden georganiseerd, nu er een “Fietssnelweg” wordt aangelegd is auto verkeer straks niet langer toegestaan op het parcours, en is volgend jaar alleen nog te voet of met de fiets bereikbaar.Een enorme aderlating voor ons als Team, en de wedstrijdvissers die graag naar onze wedstrijden toe kwamen. Maar ook voor alle verenigingen die hier hun wedstrijden houden. Er zijn plannen voor nieuwe visplekken aan de andere zijde van de Lonerbrug, maar dit is nog niet zeker.

De Gemeente Assen en de politici daar kunnen nog niet overtuigd worden van het nut van dit prachtige wedstrijd parcours, het mooiste en eerlijkste parcours hier in Noord Nederland.

Als de kans zich voor doet zullen we zeker weer wedstrijden gaan organiseren, op het nieuwe gedeelte.

Wij als Team Koopman van den Eynde willen alle deelnemers van de afgelopen jaren bedanken voor de schitterende en sportieve  wedstrijden, wij hebben dit altijd met veel plezier voor jullie georganiseerd.

 

Richard Sanders, Geert Enting, Henk Enting, Hendrik Martens, Jarno Enting en natuurlijk niet te vergeten onze secretaresse Anita Slomp.

Team Koopman van den Eynde.

De Volledige uitslag:Terug

27-10-2019
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank