Vierde wedstrijd Hsv Kennemerland Woensdag 5 juni Uitgeestermeer

De vierde wedstrijd van de zomeravondcompetitie van Hsv Kennemerland werd gevist in het Uitgeestermeer te Uitgeest. De voorgaande weken, dagen kwamen er berichten van pracht vangsten, ieder had er veel zin in. Maar wat bleek juist deze middag had de beroepsvisser Dil besloten de zegen door het meer te trekken om brasem weg te vangen. Driehonderd ton eruit getrokken gaat het verhaal welk wordt verkocht aan diverse putten in Nederland en Belgie.  Dat is een domper maar het meer is groot en wie weet valt het mee. Loten en op naar je stek en alles klaar zetten.

Tien voor zeven is ieder klaar en fluiten we af en kiezen er voor evengoed tot half tien te vissen. Opvallend is een drietal vissers welk hebben gekozen voor de vaste stok, vaak valt de keus in het meer op de feeder. Het is Willem van Tol een van de drie stokvissers die al binnen vijf minuten zijn eerste vis vangt, Ruud Schoorl ook met de stok volgt kort daarop. Peter Krijgsman weet op een verre stek in het meer ook zijn visjes te vangen. Opvallend allemaal baarzen zijn het die worden gevangen. Tom Moolevliet weet met de stok diverse baarzen te vangen. Maar wat opvalt brasem is er niet meer te vangen, toch de oorzaak van de beroepsvisser of het naderende onweer? De cracks Bert Groot en Juan Cabrera komen vanavond supporten en voorzien diverse vissers van tips. Dat Juan zijn vorm komende is liet hij vandaag zien bij de ouderenwedstrijd die hij glansrijk wist te winnen.Op de woensdagavond redt hij het helaas niet meer door toenemende werkdruk, hierdoor missen wij node een gezellige en sterke concurrent.  Het is echt een drama vandaag een wedstrijd waarin baarzen de doorslag gaan geven, Zoals het er nu uitziet blijven er zelfs vissers zonder vis vandaag. Nico Out weet op zijn kopstek geen vis te verleiden dat geldt ook voor zijn buurman Ben van Tol. Tegen het eind begint Dolf Rijs op staart wat meer beten te krijgen, kleine voorn maar in ieder geval geen baars. Met nog een kwartier schuift de vis ook door naar Nico Schouws die nog een paar voorns weet te verschalken. Voor de overige op het parcours blijft het bij baars. Qua temperatuur een heerlijke visavond en om half tien klinkt het eindsignaal.

De weegploeg gaat op pad en Peter Krijgsman laat zijn grote klasse zien door opnieuw de wedstrijd te winnen en afstoomt op verlenging van zijn titel.  Keurig tweede eindigt Tom Moolevliet en derde plaats gaat naar de wekelijks terker vissende Toon Colonello. Na afloop waren er prijzen verzorgd door Ruud Schoorl, bestaande uit een waardebon van Handy Fish Hengelsport voor de hoogst geëindigde, een overheerlijk spijsbrood van Bakkerij Putter voor de nummer vijf en een zak lokvoer als aanmoedigingsprijs voor de een na laatste. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Handy Fish Hengelsport uit Heiloo waarvoor onze dank.

 

Uitslag 4e wedstrijd Zomeravondcompetitie 2019

         
 

Viswater, Uitgeestermeer

         

1

Peter

Krijgsman

1.068

gram

2

Tom

Moolevliet

1.052

gram

3

Toon

Colonello

884

gram

 

Na vier wedstrijden heeft Peter Krijgsman zijn koppositie vandaag flink versterkt. Met slecht drie punten staat Peter ruim voor op de nummer 2 en 3. De tweede plaats is voor Willem van Tol die net wat meer gewicht heeft dan Tom Moolevliet die derde staat. Toon Colonello ziet zijn goede vissen beloont met een vierde plaats en wie weet wat nog mogelijk is. We zijn blij dat Jean Chagineu weer van de partij isen naar het lijkt aanzien een geslaagde operatie aan zijn hand heeft ondergaan. Nu staat Jean vijfde maar zal er ongetwifeld alles aan doen nog te stijgen.

Tussenstand Zomeravondcompetitie na vier wedstrijden (minus 1 aftrek)

1

Peter

Krijgsman

3

Klassementpunten

20871

gram

2

Willem van

Tol

7

Klassementpunten

20456

gram

3

Tom

Moolevliet

7

Klassementpunten

14552

gram

4

Toon

Colonello

11

Klassementpunten

8805

gram

5

Jean

Chaigneau

14

Klassementpunten

15702

gram

 

 

 Terug

07-06-2019
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank