Rix Hengelsport gooit het roer om.

De hengelsportmarkt is de laatste jaren sterk aan het veranderen. Dit vraagt in onze beleving om een structurele bedrijfsverandering. Daarom zijn wij de laatste jaren op zoek gegaan naar een juiste invulling omtrent deze verandering. Al enige tijd neemt onze online omzet sterk toe. Dit vraagt om een andere strategie. De wijze waarop de hengelsport wordt beoefend is sterk aan het veranderen. Dit zien we onder andere door het grote succes van onze commercial visvijver De Poele.Een combinatie van winkel, visvijver en recreatie hebben wij daarom al heel lang in ons achterhoofd zitten. Hier zijn we dus ook al verschillende jaren mee bezig. Verschillende locaties en opties zijn inmiddels de revue gepasseerd.

Met een partner uit de recreatiebranche zijn wij al geruime tijd op zoek naar de juiste combinatie van bovenstaande factoren. Deze hebben we nu gevonden.
Samen met Vakantiepark het Nolderwoud uit Zuidwolde gaan we de uitdaging aan om een heus Vispark op poten te zetten. Vissen, slapen, eten en recreëren op één en dezelfde locatie. Iedereen moet zich kunnen vermaken. Mannen, vrouwen en kinderen. Daar zien we toekomst in.

Als beginstap zullen we onze winkel en internetwinkels per september 2019 verhuizen naar de nieuwe locatie en de winkel in Hardenberg gaan we sluiten. Vanaf de nieuwe locatie beginnen we met de opbouw van het Vispark Nolderwoud. Op het park komt een commercial vijver, gelijk als De Poele, maar groter in omvang. Het streven is 26 vissteigers te plaatsen in de reeds bestaande vijver. De vijver zal bezet worden met kleine karpers, zeelten, en allerlei andere witvissoorten, die voor een commercial vijver geschikt zijn.

Daarnaast liggen de plannen voor twee extra vijvers al klaar. Hierover later meer.
Op het huidige park bestaat nu al de gelegenheid tot overnachten. Iets wat we in de toekomst gaan uitbreiden met onder andere vissers blokhutten, groepsverblijven en zelfs een tweetal hutten op het water, voor vissers die een keer een nachtje willen doorvissen.
Daarnaast zal op het park een nieuw restaurant komen waar een nieuwe eigenaar zijn best zal gaan doen om voor jong en oud iets lekkers op tafel te zetten.

Kortom, weer een nieuwe uitdaging, waar we met veel plezier aan gaan beginnen.
Niet alles verhuist mee naar de nieuwe locatie. In de komende maanden zullen we dan ook veel spullen gaan uitverkopen. Hou onze facebookpagina in de gaten voor de speciale aanbiedingen.

Rick en Brenda
Rix Hengelsport Hardenberg

 Terug

06-06-2019
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank