Een viswedstrijd met een donkerzwarte rand.

Op zaterdag 27 april kreeg de voorzitter van HSV 106 de Beurs( de organiserende vereniging van deze  wedstrijd)  omstreeks 11.30 uur het droevige bericht dat de hr. Jan- Bé de Boer, eigenaar van de Graankorrel was overleden. Na een goed overleg met de filiaalleider van de afd. hengelsport werd besloten om de wedstrijd de volgende dag  toch door te laten gaan. Wij het bestuur van HSV 106 de Beurs en alle deelnemers wensen de familie en de werknemers van Jan- Bé heel veel sterkte en kracht om dit verlies te dragen.  Voorafgaand aan de viswedstrijd is er als blijk van medeleven een ogenblik van stilte in acht genomen . De Graankorrel Bokaal werd dit jaar al weer voor de 9de keer georganiseerd en met 90 deelnemers mag je als organisatie dan ook niet mopperen.

Gevist  werd er in drie vakken op de steigers van het kanaal Veendam-Musselkanaal t.h.v. Stadskanaal. Het weer was gunstig, droog en met een zwakke zuidwestenwind. Vak C was vandaag het vak waarin het meeste vis werd gevangen. In dit van zat dan ook de winnaar:  S Doedenswist met in totaal ruim 10 kilo de rest van het deelnemersveld voor te blijven.  In vak A was de 1ste plaats voor de hr. R Berger met 4827 gr. Vak B werd gewonnen door P v Zelfst met 4384 gr.

De prijsuitreiking  vond  als vanouds plaats in cafe ’t Oll Stee te Oude Pekela waar de winnaars werden gehuldigd  en een grote verloting van hengelsportartikelen, welke aangeboden waren door de Graankorrel uit Oude Pekela.

Ondanks deze toch moeilijke dag wil de organisatie de Graankorrel , cafe ’t Oll Stee en keurslagerij Huizing dank zeggen voor de grote bijdragen aan deze wedstrijd.

 

 

 Terug

30-04-2019
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank