Damescompetitie zoekt deelneemsters

Dat het niet alleen heren zijn die wedstrijden vissen is wel bekend. In het circuit zijn genoeg dames aanwezig die het de heren elke week weer bijzonder lastig maken.  Nederland kent , in Anja Groot, zelfs een drievoudige Wereldkampioene. Hengelsport vereniging De Vaart Poscar uit Nieuwegein organiseert al  jaren een  damescompetitie

De organisatie is op zoek naar vissende dames die het leuk vinden om in een ongedwongen sfeer mee te gaan doen.  Winnen is natuurlijk belangrijk, maar vooral de gezellige sfeer rondom en tijdens deze wedstrijden is belangrijke dan winnen. En heren vissers; misschien  vindt u vrouw, partner, vriendin of dochter het leuk om mee te gaan vissen. De heren mogen namelijk de dames helpen, maar de dames dienen geheel zelfstandig te vissen.

De competitie bestaat uit zes dinsdagavondwedstrijden met iedere wedstrijd een aantal leuke prijsjes. Afsluitend wordt er een finalewedstrijd georganiseerd op een zondag. Voor het inschrijfgeld  hoef je het niet te laten, want die bedraagt slechts 10 euro voor de hele competitie. 

Kun je een keer niet vissen dan is dat geen probleem. Van de zes wedstrijden tellen de beste vijf resultaten. Je dient wel sublid van de HSV De Vaart Poscar te worden omdat er een drietal wedstrijden op “eigen water” worden georganiseerd. 

Is je interesse gewekt, meld je dan aan bij onze damescommissiecoördinator  Marjo Hergt   06-15862022 of bij de coördinator wedstrijden  Joop Harmsen  06-18791337.   Neem ook eens een kijkje op de website De Vaart-Poscar  voor meer leuke wedstrijden.

 

 Terug

21-04-2019
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank