The Ultimate of Irish Dreams

Ierland heeft voor veel sportvissers een magische klank en dat is natuurlijk voor niets. Het land biedt veel mogelijkheden voor de enthousiaste hengelsporter. De mogelijkheden zijn zo enorm dat het soms vaak lastig is om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden.Ga je er op uit met een van de vele charterboten of kies je voor een roofvistrip in het binnenland? Neem je je vliegvisuitrusting mee of huur je een boot en ga je witvissen vanuit een bootje of vanaf de kant?

De tweede vraag: “waar gaan we naartoe?” is ook een lastige. Zie de juiste spots maar eens te vinden. Vaak wil het al helpen als je een verblijf boekt bij een B&B waarvan de eigenaren zelf sportvissers zijn. De aanwezige vis kan zomaar richting een van de andere meren verdwijnen en dan vis jij achter het net.Als jij op zoek bent naar een overzicht van de mogelijkheden in het centrum van Ierland kan het boek “The Ultimate of Irish Dreams” een uitkomst voor je zijn. In dit 430 pagina’s dikke boek komen maar liefst 850 meren aan bod.  

De meren worden stuk voor stuk besproken. Voorzien van foto’s en gps-locaties is het een fluitje van een cent om naar het meer van je keuze te rijden en een visje te gaan vangen.  Je vindt er info over het visbestand en de juiste manier van aanpak. Vis je er vanaf de kant of  kies je voor een boot omdat dit de beste resultaten geeft.Kortom, als jij interesse hebt om eens een hengeltje uit te gaan gooien in Ierland, is dit een niet te missen boek.  Voor alle info verwijzen we je graag door naar de website, http://www.irishdreams.co.uk , waar je dit boek aan kunt schaffen.Terug

18-02-2019
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank