Tubertini. Een merk met historie en toekomst.

(Persbericht) De firma Tackle-Link, opgericht door Jan van Schendel en Rob van der Velden, momenteel gerund door Rick van der Velden, is al ruim 30 jaar aktief als Groothandel in de hengelsport. Bekende Engelse karpermerken en merken als Marcel van den Eynde ,Tubertini werden gevoerd sinds de oprichting in 1988 tot vandaag de dag.  In een later stadium is men vooral de focus gaan leggen op Grauvell, Marcel van den Eynde en Tubertini waardoor Tackle-Link alle disciplines van de hengelsport vertegenwoordigt. 

 

Tubertini is een Italiaans merk dat in 1971 opgericht is door de bekende wedstrijdvisser Gabriële Tubertini.  Het merk heeft in de loop de jaren heel wat kampioenen op diverse disciplines voort gebracht.  Hierdoor is er ook een heel breed gamma van hengelsportmateriaal.  Zo is er op vlak van zeevissen een breed assortiment, waarbij ze op bootvisgebied marktleider zijn in bijna heel Europa.

Het Nederlandse Tubertini bootvisteam, met diverse kampioenen in hun gelederen, vist jaarlijks diverse grote successen bijeen met het Tubertini materiaal. Maar ook op vlak van het vastestokvissen is Tubertini een niet weg te denken gigant.   Zeker bij onze zuiderburen heeft Tubertini een heel groot marktaandeel in de verkoop van zoetwatermaterialen, waarbij de vaste stokken, zitkisten en kleinmateriaal als zoete broodjes over de toonbank gaan bij de winkeliers. Redenen genoeg om het Nederlands vissend publiek nader kennis te laten maken met dit topmateriaal.


De Nederlandse commercial visserij heeft de laatste jaren een enorme boost gekregen en de commercial vijvers schieten als paddenstoelen uit de grond. Tubertini is hierbij zeker niet stil blijven zitten en heeft hiervoor een reeks kwalitatief hoogwaardige vaste hengels en feederhengels ontwikkeld. Zo hebben de vaste hengel modellen C8 Impact, C8 Carp-R Light en Overtop zich al op menig Belgische wedstrijden bewezen.  En de nieuwe POLE modellen (Erre,Carp,Silver en Gold) zullen zeker hoge ogen gaan gooien bij het Nederlandse publiek.


Ook op vlak van feeder,match,forel en zeevisserij is het gamma zo breed dat iedere visser zijn hartje kan ophalen.


Blader alvast eens door de online catalogus en vraag u winkelier naar het assortiment.

www.tubertini.it

Tubertini, een merk van kampioenen voor kampioenen.

 

 Terug

08-12-2018
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank