Team Evezet vd Meer stopt er mee.

Vandaag werd bekend dat dit seizoen nog afmaakt er dan mee stopt. Alle leden van het wedstrijdteam zijn Evezet en Sake en Tsjikke v/d Meer ontzettend dankbaar voor alle steun en advies die zij de afgelopen 10 jaar hebben gekregen. Door de sponsoring hebben ze optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwste materialen en het voer dat door Evezet beschikbaar is gesteld. Ze zullen de materialen van o.a. Trabucco, Frenzee, Marukyu, Ringers en natuurlijk de topvoeren van Evezet blijven gebruiken. Hiermee zijn vele prijzen gewonnen en dit zal zeker ook in de toekomst gebeuren.


Sponsor Sake en Tsjikke v.d. Meer hebben inmiddels een mooi passend cadeau van het wedstrijdteam mogen ontvangen. Als blijk van waardering zal het wedstrijdteam in januari nog een bezoek brengen aan Evezet te Nijkerk.

Het gesponsorde wedstrijdteam stopt dan wel, maar het vissen in teamverband blijven ze gewoon doen. Wel zijn er enkele leden van het team die wat meer de commercial visserij op lokaal niveau willen gaan beoefenen.

Team Evezet-v/d Meer

Klaas Kooistra – Menno Hoogsteen – Sake v/d Meer – Harm Bekkema – Henk de Haan -  Gooitzen HagerTerug

04-12-2018
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank