Koude voeten tijdens het vissen.

De visser die winters naar het water gaat moet een goede bescherming hebben om koude voeten te voorkomen. Voor de extreme kou heeft Fish Inn daarom de uit canada afkomstige Baffin Apex schoenen, bestand tegen tempraturen tot -100ºC, In hun assortiment. Nu lijken deze temperaturen overdreven maar wanneer je stilzit op jouw zitmand dan is dit absoluut geen overbodige luxe. Baffin bezorgt jou warme voeten tijdens alle omstandigheden!

 

Om de prijs en het formaat van de schoen een beetje te drukken hebben ze bij Fish Inn besloten om ook het iets kleiner broertje van de Baffin Apex op voorraad te nemen. De Baffin Control Max kan tempraturen tot -70°C aan en is een stukje handzamer en beter betaalbaar dan de Baffin Apex thermoschoen.


Tevens is het onderste rubberen gedeelte van deze thermoschoenen waterdicht en blijven je voeten gewoon droog wanneer je per ongelijk van je plateau stapt of wanneer je wegglijd tijdens het terugzetten van een vis. Uitglijden is trouwens bijna niet mogelijk door de super gripvaste zool die is gebruikt tijdens de ontwikkeling van de beste Thermoschoenen.

De Baffin schoenen voorradig bij Fish Inn Venlo. De Baffin Apex schoenen kosten € 319.95 en bekijk je hier, de Baffin Control Max schoenen kosten €259.90 en bekijk je hier.Terug

30-11-2018
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank