Eerste beursdag zit er al weer op.

Zodra ik de beursvloer oploop wordt ik meteen aangesproken door sportvissers die zich afvragen wie ik nu precies bedoelde met het artikel “Goede raad is duur” dat ik een paar dagen geleden op mijn FB page geplaatst heb. Hoewel ik op geen enkele manier aangegeven heb over wie het gaat, valt het mij op dat veel sportvissers het antwoord uit zichzelf al geven en spontaan de goede partij en de juiste naam noemen. Omdat ik graag deze partij er eerst zelf mee confronteer, kan ik dan dus moeilijk op dit soort reacties bevestigend antwoorden. Op een of andere manier wordt er, door een deel van de branche, haarfijn aangevoeld uit welke hoek het komt. Dat zou sommige belanghebbenden toch aan het denken moeten zetten.Terug naar de beurs. Het leek er wel op dat het vandaag drukker was van vorige jaren tijdens de eerste dag. Het was tot een uur of twee goed druk, daarna liep het vrij snel terug. Nieuwtjes? Genoeg, je moet ze wel even weten te vinden. Bij de grote merken is meestal genoeg nieuws te vinden. Neem zelf maar eens een kijkje bij Browning, Cresta, Sensas, Mitchell, Matrix en Preston en je komt er al snel achter dat er genoeg nieuws te zien is .Bij Preston valt de nieuwe feederlijn en de nieuwe molens op. Daarnaast is er het nodige gewijzigd op het gebied van luggage. Mitchell heeft een schitterende nieuwe molenlijn op de markt gebracht. Het voert even te ver om alle nieuwtjes tot in detail te gaan bespreken. Ook Jan Van de Bovenkamp van Evezet heeft weer iets nieuws. Een vacuumzuiger die je echt zelf aan het werk moet zien. Dit ding klopt en zuigt binnen de kortste keren een zak met casters of hennep vacuum. Bliksemshandig apparaatje.

Een ander handig dingetje is de Top Baiter. Perfect in het gebruik voor het vissen in oppervlaktewater. Geschikt voor de echter karper- en commercialvisser. Hal 8 meteen links achter het restaurant; zeker bezoeken. De 15% korting die de heren en dames van de Sensas Shop verlenen is zeker ook de moeite waard om de stand te bezoeken.

Natuurlijk stap je de stand van Berlok nog in om met wereldrecordhouder Bert van Gerven de laatste tips op het gebied van lokvoer even door te nemen. Ron Stoorvogel staat hier trouwens ook met een erg handige tip omtrent het feedervissen. Niet vergeten als je morgen naar de beurs komt.

We konden het niet laten om Frans van Berkel met wat bekers op de foto te zetten. Frans heeft een palmares van hier tot Tokio en gezien de prestaties van zijn team dit jaar zou het ons niet verbazen als hij volgend jaar in het Nederlands team, dat naar het EK in Ierland gaat, gekozen zou kunnen worden.

Als laatste stuiten wij nog op Leo Stoutjesdijk en Marco Kraal, die na een drukke beursdag even bij moesten komen van al die hectiek. Morgen beursdag 2 en wij zijn ook weer van de partij. Misschien komen we je morgen nog wel tegen. Terug

30-11-2018
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank