Met streamers op snoek

Vanaf 24 november krijgen alle leden van de SNB weer de volgende editie van het prachtige roofvismagazine Snoekerijen in de bus. Dit keer editie  136 met natuurlijk weer 68 pagina’s afwisselende roofvisartikelen.

 

Veel roofvissers kiezen voor de koude maanden als het om vissen met dood aas gaat. In deze editie besteed Ingmar Boersma aandacht aan de keuze van je aasvis. Welke vissoort zet je in als aasvis, waarom doe je dat en welke overwegingen spelen hierbij een rol. Op veler verzoek is een artikel over dit onderwerp in de komende Snoekerijen opgenomen waarin Ingmar ook de mening van andere dood aas vissers heeft mee genomen. Maar ook het vissen met streamers is een typische visserij voor de koudere maanden. Bertus Rozemeijer doet er in Snoekerijen 136 een boekje over open.

Rivieren; ze zijn lastig maar erg afwisselend en daarmee erg aantrekkelijk. Wim russchen neemt je mee de rivier op en vertelt hoe hij hier vist en vooral welk aas hij inzet en waarom. Of wat dacht je van een bijdrage over kleding die je het hele jaar door kunt dragen. Ging het enkele nummers terug over specifieke warmtepakken, deze editie praten we over vispakken die je, mits in combinatie met de juiste onderkleding, het hele jaar kunt gebruiken.

Daar naast ontbreken de gebruikelijke rubrieken zoals een column, weer een nieuwe visgidsen aktie en weer een fraaie “Grootformaat” ook dit keer niet.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nlTerug

20-11-2018
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank