Cresta aanwezig op Hengelsport en Boten beurs te Utrecht.

Ook dit jaar is Cresta aanwezig op de Hengelsportbeurs te Utrecht. Op de stand is natuurlijk al het nieuws voor 2019 te zien plus het gehele Cresta assortiment. Komt 30 nov, 1 en 2 dec naar de beurs? Een breed team van consultants en specialisten staat klaar voor u. 

 

Danny de Man.

Favoriete visserij: Commercials en Feedervissen.

Danny’s leven staat volledig in het teken van vissen. Hij vist minimaal 3 tot 4 keer in de week op de Belgische commercials met zowel de vaste hengel als feeder. In het weekend vist Danny graag de feederwedstrijden op ‘groot open’ water mee in Belgie en Nederland. Ook is Danny steeds vaker te vinden op commercial wedstrijden waar er ook met de feeder gevist mag worden.

 

Henk Enting.

Favoriete visserij: Een echte Allrounder!

Henk kan met iedere techniek of witvis discipline goed uit de voeten. Of het nu gaat om veel vis vangen op verre afstand met de feeder, het vangen van een kilootje voorntjes met de vaste stok of het vissen op commercials als hij maar beet krijgt! Henk vist in heel Nederland en bezoekt ook regelmatig de grotere wedstrijden op in landen zoals Duitsland en Tsjechië.

 

Jeroen Jansen,

Favoriete visserij: Feedervissen op groot water.

Jeroen vist het liefste met de feeder op de grotere meren en kanalen van Nederland, zoals het ketelmeer of ooster-Horn kanaal. Zeker de laatste aantal jaren vist Jeroen ook steeds vaker met de vaste stok. Vooral de wintervisserij op voorn met de vaste hengel vindt Jeroen een van de mooiste visserijen.    

Jaco Verhagen.

Favoriete visserij: Commercials.

Jaco heeft sinds jaar en dag altijd gevist op witvis met zowel de vaste stok als feeder op kanalen en rivieren. Een aantal jaren terug heeft Jaco zich volledig gericht op het commercial vissen. En beheerst hij alle commercial disciplines zoals het vissen met de  methodfeeder, pelletwaggler en natuurlijk de vaste stok. Jaco vist zowel individueel als in teamverband diverse competities mee in het Be-Ne-Lux circuit. Regelmatig reist Jaco ook af naar Engeland om daar ook de grote festivals mee te vissen.

 

Arjan Klop.

Favorite visserij: Vaste hengel op voorn.

Arjan is opgegroeid met het vissen van wedstrijden. Met zowel de vaste hengel als feeder op allerlei type wateren. Of het nu gaat om dobbervissen of feedervissen Arjan behoort al jaren tot de beste vissers uit Europa, en heeft een zeer indrukwekkend palmares opgebouwd: zo werd hij met team Holland wereldkampioen dobbervissen, winnaar van de Don Slaymaker memorial, winnaar van de nationale Topcompetitie dobbervissen, ook wist hij afgelopen jaar de Teamcompetitie feeder te winnen. Zijn interesse rijkt verder dan alleen het vissen op natuurlijk water zo viste hij ook de prestigieuze Fish-o- mania finale op de bekende Arena-vijver te Engeland.

Lucien de Rade.

Favoriete visserij: Dobbervissen in alle vormen.

Lucien’s hart ligt bij het dobbervissen, maar is vertrouwd met elke vorm van witvissen. Luciën vist al zo’n 15 jaar wedstrijden en is een vaste waarde geworden in het nationaal U-25 team en viste o.a. 8 jeugd WK’s en diverse landenwedstrijden. Lucien boekte tientallen overwinningen bij de Topcompetitie Junioren en behaalde diverse ereplaatsen bij het Nederlands kampioenschap junioren. Zijn laatste WK onder 25 jaar eindigde hij zowel als team, en per individueel als wereldkampioen.

Klaas Mozes

Favoriete visserij: Alle vormen van feedervissen en vaste stok op voorn.

Klaas vist vooral de grotere wedstrijden mee in de noordelijke helft van Nederland. Het liefst vist hij wedstrijden mee zoals de federatieve kampioenschappen en Nk’s, met zowel de feeder als vaste hengel. Klaas zijn favoriete visserij is het vissen op de grote meren en kanalen met de feeder op afstand. Ook het (winter) vissen met de vaste stok op voorn is een van zijn favoriete bezigheden. tevens is Klaas steeds vaker te vinden op de commercials met zowel de methodfeeder, pelletwaggler als vaste stok.

 Sjoerd Huizinga

Favoriete visserij: Licht en fijn feedervissen.

Sjoerd vist voornamelijk wedstrijden in de noordelijke provincies. Sjoerd zijn favoriet is het vissen met de feeder en af en toe de vaste hengel. Vooral de feedervisserij met delicaat en fijngevoelig materiaal ligt hem het beste. Ook is Sjoerd al 18 jaar werkzaam bij Spro en Cresta en is daarmee een van de grootste Cresta ambassadeurs.Terug

19-11-2018
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank