Vacatures bij Hengeldiscount Gigant 2.0.

Na 15 jaar was Hengeldiscount Gigant nodig toe aan vernieuwing. Zowel de 1400 vierkante meter grote winkel aan de Dwarsveld 2 in Oldemarkt als de website die eveneens al 15 jaar in de lucht is, konden wel een frisse update gebruiken. Na een onstuimig jaar van reorganiseren, bouwen en verbouwen,  is de winkel nagenoeg compleet opnieuw ingericht om de klanten weer optimaal te kunnen bedienen.


Vanaf 1 juni jongstleden is de gloednieuwe webshop in de lucht. Sneller, beter en voor elke discipline in de sportvisserij duidelijk gegroepeerd. Duizenden artikelen zijn er te vinden en dat worden er elke dag meer. Achter de schermen worden op dit moment ook de magazijnen aangepakt en worden de voorraden geactualiseerd. Dat laatste is een proces dat continue doorloopt en veel aandacht vraagt.

Al met al zijn er vele uren en middelen geïnvesteerd om Hengeldiscount Gigant gereed te krijgen voor de toekomst. Veel is er veranderd maar wat blijft is de klantvriendelijk en de service die klanten door de jaren heen gewend zijn!

 

De deur staat open

De deuren van onze winkel in Oldemarkt staan voor je open. De koffie staat als vanouds voor je klaar. Kom eens langs en zie met eigen ogen wat Hengeldiscount Gigant je te bieden heeft. Het zal je verbazen.

Medewerkers gezocht

De nieuwe opzet en aanpak binnen Hengeldiscount Gigant vraagt ook om uitbreiding op het personele  vlak. Hengeldiscount Gigant is zoek naar enthousiaste medewerkers om het bestaande team uit te breiden. Hengeldiscount Gigant is een dynamisch bedrijf waar snelheid van handelen, expertise en klantgerichtheid centraal staan. Van onze medewerkers verwachten wij dat samenwerken, plezier hebben en betrokken zijn, hoog in het vaandel staan.

 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, kun je goed samenwerken, durf jij verantwoordelijkheid te nemen, ben je energiek en heb jij zin om ons team te versterken? Ja! Dan hebben wij binnen onze organisatie een prima baan die bij je past.

Hengeldiscount is op zoek naar:

Algemeen medewerkers voor in de winkel, het magazijn en de verzendafdeling.

Daarnaast zijn wij op dringend zoek naar een bedrijfsleider met ervaring in de retail. Ervaring met de hengelsport-business is een pré.

Interesse in een nieuwe baan?

Heb je interesse om te werken in één van de grootste hengelsportzaken van Nederland? Wacht dan niet te lang en stuur een email naar info@hengeldiscount.nl

 Terug

14-06-2018
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank