Succesvolle clinic met Rob Kuil en Ramon Ansing

Hsv de Blankvoorn uit Blijham organiseerde een visclinic in de vijver de Swikstellen met topvissers Ramon Ansing en Robbie Kuil.  Vorige week twee topvissers uitgenodigd door hsv de Blankvoorn uit Blijham om een clinic vaste stok vissen en feedervissen te geven. Ramon Ansing met de feeder en Robbie Kuil met de vaste stok. Beide vissers hebben hun sporen verdiend in het wedstrijdcircuit op nationaal en internationaal niveau.

In Blijham is een mooie locatie om een clinic te houden, te weten de vijver van Swikstellen. Menig lokale jeugdige visser vangt in deze vijver vis, waaronder  zelfs mooie zeelten. Dat beloofde dus iets moois te worden voor deze clinic qua vangstresultaten.  In tegenstelling tot de avond ervoor, de door onweer afgelaste dinsdagavond wedstrijd in Wollinghuizen waar menig visser averij opliep, was het woensdag geweldig zomerweer.  In korte broek en t-shirt was het goed vertoeven langs de waterkant. 


Beide vissers hadden de voorbereidingen getroffen langs de waterkant om de vissessie te kunnen starten rond 18.00 uur. Onder het genot van een bakje koffie en een koek, aangeboden door het bestuur van hsv de Blankvoorn,  werden Ramon en Robbie door de vele belangstellenden onderworpen aan een vragenvuur. Beide vissers beantwoordden alle vragen naar een ieders tevredenheid.  Robbie vertelde over zijn gekozen tactiek voor de vaste stok, welk voer te gebruiken, welk aas, welke tuigen en op welke lengtes te vissen.  Ramon demonstreerde zijn perfecte werptechniek met de feeder en gaf de vele  belangstellenden inzicht in de ins en outs van het feedervissen. 

 

Voor de liefhebbers is het een geweldige en leerzame ervaring om topvissers van dit kaliber aan het werk te zien tijdens een clinic en hun ook nog het hemd van het lijf te kunnen vragen.  Halverwege de clinic werd het publiek en beide vissers door het bestuur van hsv de Blankvoorn een broodje hamburger van de  bbq en drankje aangeboden. 

De vissers hadden jammer genoeg alle tijd om dit te nuttigen omdat de vis het deze avond massaal liet afweten.  Rond 21.00 uur was de clinic afgelopen. De voorzitter bedankte  beide vissers voor hun inbreng en de vele aanwezigen voor hun enthousiasme. Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde clinic welke voor herhaling vatbaar is.

 Terug

12-06-2018
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank