Fries kampioenschap Junioren

Zaterdag 2 juni worden de Friese Kampioenschappen wedstrijdvissen gehouden voor Junioren in de wateren op industrieterrein Frisia ten Noordwesten van Grou. Aan dit FK doen dit jaar 27 deelnemers mee in drie categorieën: U15 (jonger dan 15 jaar), U20 (tussen 15 -20 jaar) en U25 (tussen 20-25 jaar).

De wedstrijd begint om 10 uur en eindigt om 13.00 uur. De prijsuitreiking is om ca. 14.00 uur in de Partytent op het wedstrijdparcours Frisia. Tijdens deze wedstrijden moet er worden gevist met de dobber. Er wordt in 3 vakken gevist. Elke categorie heeft 1 vak.
De sportvisser die in gewicht per categorie de meeste vis heeft gevangen mag zich Fries Kampioen 2018 noemen en ontvangt het klassieke Winnaarsbord. Naast de titel en het eremetaal, plaatsen de beste individuele deelnemers zich voor het Nederlands Kampioenschap Junioren. Dit kampioenschap vindt plaats op zaterdag 8 september, in het Beukerskanaal nabij Steenwijk.

Er is de afgelopen weken ook goed geoefend door de jeugd en de vangsten zijn zeer goed geweest. Het belooft dus een prachtige wedstrijd te worden, waarbij ook het ‘plezier in vissen’ een zeer grote rol speelt. Als jij geinteresseerd bent in het vissen van wedstrijden en in Friesland woont, kan het best wel eens leuk zijn om er eens een kijkje te gaan nemen.

 Terug

01-06-2018
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank