Kom vanavond naar de jaarlijkse ledenvergadering van HVZ.

 Het bestuur van de Hengelsportvereniging Zaanstreek nodigt je uit om vanavond, dinsdagavond 29 mei, de jaarlijkse ledenvergadering te bezoeken.  Tijdens deze avond wordt het reilen en zeilen van de vereniging in het afgelopen jaar en de plannen voor het nieuwe visseizoen besproken. Als je iets wilt vragen of voorstellen, dan is dit het juiste moment. In het HVZ Nieuws nummer 2 van dit jaar vind je de complete agenda en het jaarverslag met de jaarrekening over 2017. Of lees het verslag online op onze website.

Behalve de officiële verslaggeving vanaf de bestuurstafel en door de financiële commissie, is er ook weer de tombola met hengelsportartikelen en de gratis verloting van een visje voor thuisconsumptie. Bovendien wordt er, als de tijd het toelaat, een interessante film vertoond. De koffie staat klaar en in de pauze is er een gratis drankje.

In het DTS-clubgebouw
De bijeenkomst wordt, in tegenstelling tot vorig jaar, gehouden in het DTS-clubgebouw (tegenover ons clubgebouw) op sportpark `Kalverhoek`, Zuiderweg 72-g, 1456 NH Wijdewormer. Zaal open vanaf 19:30 uur. Er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.

 Terug

29-05-2018
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank