Geslaagde Cordes Traveldag.

Dat ze bij Cordes Travel Visreizen goed weten hoe je je klanten in de watten moet leggen, bleek vandaag wel weer eens tijdens de jaarlijks georganiseerde klantendag in Sliedrecht. Met bijna 1000 aanwezige klanten zat de zaal stampvol.Raffie en Linda Cordes zijn in 2003 gestart met hun bedrijf en inmiddels kun je bijna niet meer om ze heen als je op zoek bent naar een vistrip of een visvakantie in Noorwegen, IJsland, Florida Keys, Denemarken, Panama en nog veel meer andere landen. Raffie en Linda staan vooral bekend om hun uitstekend service. Zo’n klantendag kom je niet zo veel tegen in deze branche.
Vandaag was de dag om je verder voor te bereiden op je geboekte reis. Zo waren er tal van ervaren sportvissers en plaatselijke visgidsen aanwezig om op al je vragen antwoord te geven. Visstekken en vistrips ter plaatse konden doorgesproken worden en je kreeg zelfs een A3 waterkaart mee van je reisbestemming. Aan de ruim zestig tafels werd ook druk  geknutseld aan de benodigde onderlijnen en kreeg je vistips en info van de mooiste visstekken mee. Ook de aangeboden lezingen waren top en trokken dan ook volle zalen.Als je iets aan wilde schaffen kon je terecht in de speciaal voor dit doel ingerichte winkel van Hengel Discount Gigant uit Steenwijk. Een en ander werd verder omlijst met een stand van Penn, Martijn Dekkers van DFS Hengelsportservice en Lobbezoo Zee-aas.  
 Rond 14.00 uur stond de zaal stijf van de spanning toen de tombola begon. Voor Euro 1,00 per stuk kon je lootjes aanschaffen waarmee een berg prijzen te winnen waren. De hoofdprijs was vandaag een geheel verzorgde visreis met een waarde van maar liefst Euro 3400,00. Ook wij kochten een lootje, je weet het immers maar nooit. Je raadt het al, na afloop staan wij met lege handen. De winnaar van de hoofdprijs sprong bijna een gat in de lucht van vreugde en dat is niet voor niets.Als jij ook overweegt om in het buitenland eens een hengeltje uit te gaan gooien kunnen wij je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen op de website van Cordes Travel. Via www.cordestravel.nl ben jij in elk geval meteen op je plaats van bestemming.

Terug

03-02-2018
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.nextlevelviscoach.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.bdstore.com/tracking/tradetracker/redirect/?tt=23762_982543_40030_&r=
blank
blank