Fauna TV Methodfeederen met Lucien

Dat Fauna Hengelsport in Raamsdonkveer een begrip is in de hengelsportwereld dat hoeven wij niet veel sportvissers nog uit te leggen. Met een groot- en uitgekiend assortiment zijn de mannen er in geslaagd in korte tijd een prachtige winkel neer te zetten. Vanuit het hele land komen sportvissers richting Raamsdonkveer. Daarnaast zijn er ook al velen die de weg naar de webshop hebben weten te vinden en gewoon vanuit de bureaustoel de benodigde materialen bestellen.

Dat er veel kennis in de winkel rondloopt kan dan ook haast niet anders. Je hebt toch een fanatiek sportvissers nodig om andere sportvissers te kunnen adviseren. Een van die personeelsleden is Lucien de Rade. Lucien heeft al snel naam gemaakt in met name de witvisbranche en geldt daar al als iemand waar je niet graag naast zit tijdens wedstrijden. Een dagje naast Lucien betekent al snel dat je alles uit de kast moet halen om meer vis te vangen dan hij.  Sinds een aantal maanden is Fauna Hengelsport begonnen met het plaatsen van allerlei sportvisfilmpjes waarin Lucien van alles en nog wat uitlegt. Schitterend als je zo je kennis en kunde wil verbeteren. Hoe meer kennis, des te groter de kans is dat je leuk vis vangt.

In deze aflevering van Fauna TV vertelt witvisspecialist Luciën de Rade je alles over het vissen met de methodfeeder. Met name de eenvoud van deze visserij en de keiharde aanbeten maken de methodfeeder een zeer populaire techniek voor jong en oud! Uiteraard komen er ook genoeg vissen voorbij, waarvan één grote verrassing!Terug

13-05-2016
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.robbyfish.be
blank