Drennan Commercial Carp dobbers.

Met het nieuwe visseizoen in aantocht begint het bij menig visser natuurlijk al te kriebelen! Wat gaat het komende jaar brengen? Mocht je op commercials met de vaste stok aan de gang willen gaan, dan moet je zeker even de Drennan commercial Carp dobbers eens in ogenschouw nemen! Drennan heeft met input van de (Engelse) commercial toppers, precisie engineering en oog voor detail een top range aan Carp dobbers op de Nederlandse markt gebracht. Het gaat om de Carp 1, Carp 2, Carp 3 en Carp 4.


De dobberlichamen zijn gemaakt van een hoogwaardige balsasoort en met een heel sterke acrylverf  afgelakt. De dobberogen zijn van een uniek ontwerp met centrale lijn geleiding. Boven- en onderantenne zijn verankerd in het dobberlichaam.  Zichtbaarheid van de antenne is gegarandeerd met de holle Glow Tip en die zijn er in drie kleuren: rood, oranje en geel. Kortom, eigenschappen die tegemoetkomen aan de visserij op commercials!

Drennan Carp 1

De Drennan Carp 1 is een body down, relatief slanke dobber met een medium lange Glow Tip antenne van 1,5 mm in doorsnede. Een dobber die zeker onder normale tot wat moeilijkere omstandigheden perfect tot zijn recht komt. Kan heel goed gevist worden met de wat lichtere aassoorten als (dode) maden, mais en expander pellets. Beschikbaar in acht maten: 0,1g; 0,2gr; 0,3gr; 0,4gr; 0,5gr; 0,6gr; 0,8gr en 1gram.

 

Drennan Carp 2

De Drennan Carp 2 is door zijn diamantvormige body in combinatie met de boven- en onderantenne een zeer stabiele dobber. Dat maakt deze dobber ideaal voor die momenten dat het (kleinere en grotere) aas stabiel moet worden aangeboden. Dobber is voorzien van een lange Glow Tip antenne met een diameter van 1,7 mm. Antennes zijn voorzien van twee kleuren rood/ geel en geel/geel zodat de zogenaamde opstekers ook goed geregistreerd worden. Beschikbaar in acht maten: 0,1g; 0,2gr; 0,3gr; 0,4gr; 0,5gr; 0,6gr; 0,8gr en 1gram.

 

Drennan Carp 3

De Drennan Carp 3 is een heel sterke dobber met een Glow Tip bovenantenne met een diameter van maar liefst 2,4 mm. De perfecte dobber voor grote vissen, grote aassoorten, extreme omstandigheden en welke andere situatie dan ook waar goede zichtbaarheid en drijfvermogen van een dobber nodig is. De dobber is ervoor gemaakt, of je nu gaat paste vissen met een haak 8 en een flinke bal paste of de echte beten van de  lijnzwemmers in de margin wilt onderscheiden: Drennan Carp 3. Beschikbaar in zeven maten: 0,2gr; 0,3gr; 0,4gr; 0,5gr; 0,6gr; 0,8gr en 1gram.

 

Drennan Carp 4

De Drennan Carp 4 is een kleine en compacte dobber die geschikt is voor het vissen in de margin, op afstanden tegen een eiland aan en voor het shallow vissen. De korte en relatief dikke (2,5 mm) Glow Tip bovenantenne zorgt voor het nodige drijfvermogen waardoor er met grotere aassoorten gevist kan worden en laat aanbeten goed zien. Beschikbaar in vijf maten: 0,1gr; 0,2gr; 0,3gr; 0,4gr en 0,5gram.

 

Meer informatie?

Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Drennan: www.drennantackle.com of op de facebookpagina van Drennan. Vraag je hengelsportwinkelier naar de nieuwe artikelen van Drennan.

Winkeliers die nog niet met Drennan  / ESP samenwerken en geïnteresseerd zijn in de producten kunnen contact opnemen met Arend Termorshuizen, vertegenwoordiger van Drennan / ESP in Nederland.

Mobiel: +31(0)614898436

E-mail: info@devisarend.com

 Terug

24-03-2016
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank