Ga jij tijdens het EK aan de slag als vrijwilliger?

Nog even en Nederland is weer het strijdtoneel van een Internationaal Kampioenschap. In 2015 waren wij al gastheer van het WK Feeder aan Kanaal Gent Terneuzen. Qua resultaten was dit niet echt een WK om nog lang van na te genieten. Maken we dus niet te veel woorden  meer aan vuil. Zo snel mogelijk vergeten dat WK.

In juli echter komt het EK Zoetwaterhengelen naar de Lage Vaart bij Almere. Het parkoers kennen we natuurlijk nog van het WK Zoetwaterhengelen in 2009 waar de Nederlandse ploeg er ook niet echt riant naar voren kwam. Na weken trainen kwam er, geloof ik, een 6de plaats uit. Ook dat WK zullen we maar snel vergeten.

Terug naar het EK in juli, van de 18de tot en met 24ste, te organiseren EK Zoetwaterhengelen aan de Lage Vaart. We gaan het even niet over het EK zelf hebben, maar over de aanwezigheid van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers, om een en ander in goede banen te leiden, komt er van een strakke organisatie helaas niet veel terecht.

Sportvisserij Nederland heeft sinds een paar dagen een werkgroep in het leven geroepen die de organisatie van het EK ter hand gaat nemen. Onder de bezielende leiding van Joop Bongers en Sjoerd Boomsma gaat de commissie aan de slag. Naast beide heren van SN zitten er nog twee man van de plaatselijk HSV en twee man van de Federatie in de commissie.

Als leidinggevende kun je echter niet zonder mannen die je aan kunt sturen, vandaar deze oproep. De organisatie is op zoek naar een berg vrijwilligers en vraagt zich natuurlijk af of jij niet een geschikte kandidaat zou kunnen zijn? Ze zoeken parkoersuitzetters, controleurs, trafficbegeleiders enz. Kortom, als je eens met je neus op zo’n kampioenschap zou willen zitten, is dit een prachtige kans.

In Bilthoven zitten ze al gereed met pen, papier en een telefoon bij de hand om je naam op te schrijven. Aanmelden kan via de mail wedstrijden@sportvisserijnederland.nl of telefonisch via 030-6058483.


 Terug

05-03-2016
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank