Snoekinstructie voor de jeugd

De regioafdeling Noord-Holland van de SNB houdt op 17 oktober een snoekinstructiedag voor jeugdvissers van 10 tot 18 jaar. Deze instructiedag is zaterdag 17 oktober in Café De Welkomst, Onderdijk 117 en begint om 9.00 uur.

Ook dit jaar is er weer heel veel informatie over de juiste hengels, molens, lijnen en natuurlijk de vele soorten kunstaas. Jan Eggers en andere bekende SNB-leden vertellen en laten zien hoe je met de meeste kans op succes met kunstaas op snoek kunt vissen en er worden ook videofilms en dia`s over het vissen op snoek vertoond.

In kleine groepjes gaat men `s middags onder begeleiding van een lokale SNB gids naar diverse stekken om het geleerde in de praktijk te brengen. Om 16.30 uur is het vissen met kunstaas afgelopen en gaan de deelnemers terug naar De Welkomst alwaar nog enkele prijzen beschikbaar zijn voor die jeugdvissers die de grootste en meeste snoeken en eventueel baars en snoekbaars gevangen hebben.

Deze instructiedag is voor zowel SNB jeugdleden en niet-leden en is gratis. Opgeven bij Jan Eggers, tel. 0228 513213; the.pike.ferret@hetnet.nl, of Joop Kragt, tel. 0228 582675, kragt217@planet.nlTerug

30-09-2009
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.johnkooijhengelsport.nl
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.woutvanleeuwen.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank