Op bezoek bij Beter Vissen.nl

Kortgeleden moest Hengelsport de Vries uit Boxmeer noodgedwongen haar deuren. Vervelend natuurlijk als het niet loopt en de deuren uiteindelijk gesloten moeten worden. Dat de mannen niet bij de pakken neer gaan zitten en inmiddels elders een nieuwe winkel geopend hebben is nog niet bij iedereen bekend. Wij togen eens richting Boxmeer op zoek naar de nieuwe zaak van Arno de Vries.



Aangekomen in Boxmeer gaan we op zoek naar de winkel aan de Heistraat 3D. We rijden ene industrieterrein en hebben Beter Vissen.nl al snel gevonden. Parkeren is geen probleem, parkeerplaatsen genoeg voor de deur. Uitstappen, fototoestel om de schouder en op naar de voordeur.  Als de deur openzwaait staat Arno ons al op te wachten. De eerste indruk van de winkel is uitstekend.  Veel licht en erg overzichtelijk ingericht.



Als we met een bak koffie in de hand de zaak doorlopen kan ik maar een ding zeggen; top. Het blijkt dat er voorheen in het pand een tegelboer gevestigd was en dat is te zien. De vloer is schitterend, je kunt er je haar in kammen. Ook de plafondverlichting zorgt ervoor dat jet het assortiment goed kunt bekijken. Aangezien de zaak nogal “langwerpig” is,  komt die goede verlichting uitstekend van pas.



Arno is erg enthousiast over zijn winkel en blijft maar praten. Hij is niet stil te krijgen. Dat begrijpen wij ook wel, de zaak ziet er schitterend uit. We schrikken overigens wel even van de gigantische posters van Theo Leyrik en Arnout van der Stadt. Theo is al groot als je hem zo in het echt tegenkomt, maar op zo’n poster lijkt het helemaal een reus. Het Prestonassortiment dat er voor hangt mag er overigens ook wezen.



De winkel heeft behalve een indrukwekkend assortiment aan witvisartikelen ook een groot assortiment voor de liefhebbers van het vissen op Commercials. Dat kan ook natuurlijk niet anders als je zo dichtbij met Carp Fishery de Sprong gevestigd bent. Als je iets wil weten over het vissen op commercials ben je bij Beter Vissen.nl al snel op snel plaatst. Henk de Vries heeft overigens de groothandel weer opgepakt en brengt onder de naam Deolok Baits weer een groot assortiment pellets ander aas en grondvoer op de markt. Kortom, als Commercial Lakes visser  zou ik de winkel maar eens gaan bezoeken.



Ook de roofvisser wordt natuurlijk niet vergeten. De schappen hangen vol met de nieuwste producten op dit gebied. Hengeltjes zijn overig ook ruim voorhanden. Vergeten is ook de diehard karpervisser niet. In een zijruimte kun je je hart ophalen op het gebied van allerlei bivvy’s en andere tentjes. Ook het klein- en grootmateriaal is er goed te krijgen. Kortom, een schitterende winkel waar je door het uitgekiende assortiment haast niet mis kunt grijpen. De zaak is overigens gevestigd aan de Heistraat 3D, 5831 AR  in Boxmeer. Achter de schermen wordt er op www.betervissen.nl hard gewerkt aan de nieuwe website met onlineshop. Nog even geduld en dan is deze ook online.  

Gijs Nederlof















Terug

08-02-2016
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.garbolino.fr
blank