De vis speelt verstoppertje aan de Zijtak

Onder weliswaar prachtige weersomstandigheden konden de deelnemers aan de door ’t Zumpke uit Enter georganiseerde individuele wedstrijd afgelopen zaterdag hun spullen uitpakken. Gevist werd er aan de Zijtak van het Twentekanaal bij Bornerbroek. Dit parkoers is natuurlijk een schitterend stukje water waar je tot een jaar tien geleden geheid een leuk netje vis kon vangen. Tegenwoordig is dit echter, net zoals in veel andere wateren, verleden tijd en zijn de vangsten erg wisselvallig.De goede vangsten van afgelopen tijd zorgden er in elk geval voor dat de deelnemers van heinde en verre naar Bornerbroek waren gekomen. Eerst maar eens even loten en dan op naar de stek. Uitpakken die handel, voertje scherpstellen, aas in orde brengen, nog een kop koffie en starten maar.

Na een uurtje vissen waren de meeste deelnemers er al achter dat het vandaag niet mee zou vallen. Natuurlijk werd er wel een visje gevangen, maar voor veel deelnemers was het ploeteren. Vooral in de A-sector leek de vis wel verdwenen. Zo ving de sectorwinnaar, Boll, vandaag slechts 960 gram. Meer hoeven we er waarschijnlijk niet over te zeggen, het gewicht zegt genoeg.

In de C-sector ging het gelukkig wat beter. Met twee deelnemers met meer dan een kilo vis was het voor de overige sectordeelnemers toch wat behelpen De heer Dannenberg was met 2340 gram spekkoper in deze sector en kon na afloop de sectorprijs in ontvangst nemen. De winnaar zat vandaag in de B-sector. De heer Driezes ging met 2560 gram vis niet alleen met de sector- maar ook met de dagwinst naar huis.

De eerste drie per sector:

Vak A: 1. Boll           (960 gram)

           2. Janssen    (520 gram)

           3. Spoolder   (360 gram)


Vak B: 1. Driezes      (2.560 gram)

           2. ter Weel     (1.040 gram)

           3. ter Harmsel (220 gram)

               Wermelink   (220 gram)


Vak C: 1. Dannenberg (2.340 gram)

           2. Jager           (1.580 gram)

           3. Langenhof   (280 gram)Terug

13-09-2015
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl
blank