Doe mee met het Federatief Kampioenschap Zout 2015!

Op 24 oktober 2015 organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland het Federatief Kampioenschap Zout. In een wedstrijd van vier uur wordt bepaald wie de beste zoute kantvisser is van Sportvisserij Zuidwest Nederland!

Er wordt gevist in de categorieën “heren”, “dames” en “jeugd” (12-18 jaar). Ook wordt er gevist om de verenigingsprijs. De beste drie resultaten per vereniging zijn hiervoor bepalend. Voor de winnaar van elke categorie wordt een zeer fraaie wisseltrofee beschikbaar gesteld. Maar ook andere prestaties worden beloond. Door diverse sponsors wordt een bijzonder fraaie prijzentafel beschikbaar gesteld zodat één op de vijf vissers prijs heeft. De deelnemende jeugdleden hebben zelfs allemaal prijs!

Dit jaar is gekozen voor een parcours aan de Dintelhaven. Er wordt gevist van 10.00u tot 14.00u. Het parcours wordt in vijf vakken ingedeeld. In vak C vist de jeugd, in vak D vissen de dames. We staan onderling zo’n 20 meter uit elkaar. Nieuw dit jaar is de Stek van Ard. Elk vak heeft een Stek van Ard. De Stek van Ard is één van de uitgezette visplekken. Welke stekken dit zijn wordt vóór de wedstrijd, tijdens de opening, door loting bepaald. Als degene op de Stek van Ard zijn vak wint, krijgt hij € 100,-. Wordt er op de Stek van Ard niet het vak gewonnen, dan gaat deze prijs niet over naar een ander.

Alle vissers uit Brabant, Zeeland en Zuid-Holland zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan het kampioenschap. Voorwaarde is wel dat ze lid zijn van een bij Sportvisserij Zuidwest Nederland aangesloten vereniging.

Inschrijven kan tot maandag 19 oktober. Na inschrijving ontvangt je vereniging een factuur om het inschrijfgeld te voldoen. Vanwege de korte termijn tussen uiterste inschrijfdatum en de wedstrijden zullen de richtlijnen en verdere informatie uitsluitend op www.federatiefkampioenschapzout.nl worden geplaatst.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Ard Verheijen (wedstrijden@sportvisserijzwn.nl of 0162-691004).

 Terug

13-09-2015
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank