Zondag 4 oktober SNB Pike Experience in Almere

Het is al eerder aangekondigd; het gezelligste en meest praktijkgerichte roofvisevenement Pike Experience komt er weer aan. Op zondag 4 oktober verzamelen roofvissers zich weer in Almere bij Haddock Watersport.  Hier kun je alles vinden over materialen, technieken en de nieuwste snufjes. Je kunt er ook direct het water op om  te gaan vissen met ervaren roofvissers. Zowel vanaf de kant als vanuit de boot. En dat allemaal volledig gratis.


Zondag 4 oktober

10.00 – 17.00 uur

Haddock Watersport, Archerpad 8-10, Almere

Toegang en parkeren is GRATIS

Veel variatie

Tijdens de SNB Pike Experience, georganiseerd door de Snoekstudiegroep (SNB), zullen vele winkeliers, groothandelaren, infostands en pro-staffers van bekende merken je alles laten zien en beleven op roofvisgebied. Winkels als Hengel Discount uit Oldemarkt, Rentenaar Hengelsport, De Snoekbaars Hengelsport en Handy Fish maken hun opwachting.Het zelfbouwen van kunstaas wordt er getoond door onder andere Derk Baits, Hans en Tim Koopman, Anne Brommer, Big Streamer en diverse anderen. Je treft er ook de wereldberoemde tweedehands markt  die al jarenlang garant staat voor superkoopjes. En natuurlijk is er weer de grandioze verloting. Dit jaar kun je onder andere een Alumacraft visboot en een Motorguide elektromotor winnen, naast vele hengels, molens, reels en kunstaas.


Nog veel meer dan vorig jaar kun je er terecht voor alles over het vissen met doodaas. Aan het water wordt het vissen met dobbers en enkele geavanceerde technieken voor het statisch vissen gedemonstreerd. Je kunt dat allemaal van dichtbij meemaken en desgewenst krijg je er alle uitleg over in de praktijk.Op streetfishgebied is er ook genoeg te beleven. Er is een stand van de jongens van Streetfishing Nederland. Hier krijg je alle praktijkinfo over hoe je moet streetfishen, alles over de beste technieken, knopen, aassoorten, montages etc. Maar er wordt ook een streetfishevenement georganiseerd, waarover binnenkort meer informatie volgt.

Als je meer informatie zoekt over dit spektakel, kijk dan op de website van de SNB: www.snoekstudiegroep.nl. Hier vind je de meest actuele informatie en de deelnemerslijst. 

 Terug

12-09-2015
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank