ORANJE VERDEDIGT TITEL OP WK SPORTVISSEN IN SLOVENIE

Zaterdag 12 en zondag 13 september a.s. wordt aan de Sava bij het Sloveense Radece het Wereldkampioenschap Zoetwatervissen voor Senioren gehouden. Nederland is na de eerste plaats van vorig jaar in Kroatië nu regerend Wereldkampioen, titelverdediger en 1 van de favorieten voor de titel.


 Door het selecteren van Jurgen Spierings, Arjan Klop, Jo Adriolo, Dieter Friederischs, Stefan Altena en Ramon Ansing hebben de bondscoaches, Jan van Schendel en Stefan Verhoeven, het gouden team van 2014 zo veel mogelijk in tact gelaten. Naast Nederland worden ook Engeland, Italië, Hongarije, Rusland en natuurlijk het thuisland Slovenië als grote kanshebbers voor de wereldtitel genoemd en zal een gelukkige stekloting ook voor Oranje cruciaal zijn.

Zowel de vaste hengel als match-en bolognesehengel zullen worden gebruikt en de meest voorkomende en te verwachten vissoorten zijn brasem, voorn en blauwneus (vimba), maar ook karper en barbeel.

Na de trainingssessies van deze week start het ‘echte’ WK op zaterdag na een voorbereiding van twee uur om 10.00 uur en eindigt de wedstrijd zowel zaterdag als zondag om 14.00 uur waarna zondagmiddag om 15.00 uur de uitslag van het WK bekend wordt gemaakt.Terug

10-09-2015
http://www.evezet.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank