HSV De Baroniesche Hengelaars wint Clubkampioenschap

Afgelopen zondag werd de finale van het door Sportvisserij ZuidWEst Nederland georganiseerde Clubkampioenschap gevist aan de Vlaardingervaart. Van de 20 deelnemende verenigingen wisten de regerend kampioen HSV De Gender, runner up van vorig jaar, HSV De Baroniesche Hengelaars en HSV Groot Woudrichem zich te plaatsen voor de finale.


De finale vond alweer voor de 4de keer plaats aan de Vlaardingervaart. Dit jaar namen de finalisten een recordaantal vissers mee, 72 om precies te zijn. Zo veel zelfs dat er even gekeken moest worden of dit allemaal wel zou passen. Na afloop was er natuurlijk weer een warm buffet voor alle deelnemers.De uitslag van de wedstrijd wordt bepaald door de resultaten van de vijf beste vissers van elke vereniging. Daarnaast wordt er, voor de lol, nog een individueel klassement bijgehouden. Uiteindelijk wist HSV De Baroniesche Hengelaars met 53 punten te winnen. Zij lossen hiermee HSV De Gender af en mogen een jaar lang de wisselbeker (of draagbaar zwembad) op de schoorsteenmantel neerzetten. HSV De Gender zelf eindigde dit jaar als derde met 28 punten. HSV Groot Woudrichem werd in haar debuutjaar dus tweede.

Individueel wist Luciën de Rade van HSV Groot Woudrichem met ruim 7 kg het meeste te vangen. Het podium werd compleet gemaakt door Frans Jansen en Jac de Grauw, beide van HSV De Baroniesche Hengelaars.

 Klik hier voor de totaaluitslag.Terug

03-09-2015
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank