Nieuw bij Fauna Hengelsport: Matrix Bagging Wagglers

Elke wedstrijdvisser weet hoe frustrerend het kan zijn wanneer de vis zich hoog in het water bevindt, zeker als dit ook nog eens ver uit de kant blijkt te zijn. Een vaste hengel is dan vaak snel te kort en de feederhengel zal op die momenten ook weinig indruk maken. De vis aast immers niet op de bodem, maar juist hoog in het water. Matrix heeft met de zogenaamde ‘Bagging Wagglers’ het antwoord op deze kwestie in huis!

 

2 soorten

De Matrix Bagging Wagglers zijn verkrijgbaar in 2 verschillende soorten, de ‘Micro Bagging Waggler’ en de ‘Impact Bagging Waggler’. Beide varianten bieden uitkomst wanneer de vis onbereikbaar lijkt te zijn, maar toch zijn er momenten dat de een de voorkeur krijgt boven de ander.

 

Micro Bagging Waggler

 

 

De Micro Bagging Waggler is wat men noemt een conventionele waggler. Deze waggler is gevoeliger dan een Impact Bagging Waggler en heeft dankzij zijn slanke voorkomen bovendien betere werpeigenschappen. Wanneer u dus zeer scherp en ver moet kunnen werpen, dan is de Micro Bagging Waggler een goede keuze! De Micro Bagging Waggler is verkrijgbaar in gewichten van 8 en 10 gram.

 

Impact Bagging Waggler


 

De Impact Bagging Waggler is voorzien van een grote drijfbol die voorkomt dat de dobber bij het neerkomen onderschiet. De drijfbol van de Impact Bagging Waggler zorgt dankzij de enorme weerstand die op het water wordt uitgeoefend, tevens voor een soort ‘zelfhakingssysteem’! Ideaal bij grotere vissoorten zoals karper, zeelt en brasem.

 

Fauna Hengelsport heeft voor de wedstrijdvisser een bijzonder breed assortiment in huis. Mocht u de megastore nog niet met een bezoekje hebben vereerd, dan raden wij dat zeer zeker aan. U zult niet teleurgesteld worden!

Fauna Hengelsport

Oeverkruid 20
4941 VV Raamsdonksveer
tel: +31 (0) 162 – 51 33 08
info@hengelsportfauna.nl

Like ook de Facebook paginaTerug

22-06-2015
http://www.topdobbers.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank