HS Tiel 2 wint op De Vossekuil

Op 30 mei 2015 werd er op De Vossekuil gevist en streden de teams van de JDFloats, HS Tiel 2 en Hareco Hengelsport voor de winst.  De teams visten deze tweede wedstrijd op de mooie vijver van De Vossekuil. De Vossekuil staat doorgaans wel garant voor de nodige kilo’s, maar vergt ook een gedegen teamaanpak. Bij deze teamwedstrijden moet ieder teamlid goed vangen en dat lukt op De Vossekuil niet altijd met een standaard aanpak. Het vissen op de stekken halverwege de vijver is vaak heel anders dan in de hoeken. 

 

De omstandigheden zagen er ’s ochtends nog mooi uit. Echter deze tweede ronde van de Dutch Carp Lakes stond voornamelijk in het teken van veel regen, de nodige wind en een ingelaste pauze vanwege onweer. De vis had hier merkbaar last van omdat de vangsten wat tegen vielen. Had je tussen de 20 – 30 kg dan had je een top 5 plek. In de middag trok een onweersbui gelukkig langs De Vossekuil. HS Tiel 2 had natuurlijk een goede eerste ronde gevist en wist ook vandaag weer een prima resultaat neer te zetten. De mannen van HS Tiel 2 kwamen meteen goed uit de startblokken en wisten hun opgebouwde voorsprong niet meer uit handen te geven.

De vooraf bedachte tactiek van HS Tiel 2 zorgde ervoor dat alle vijf de teamleden dicht bij elkaar eindigden en zodoende de dagwinst met slechts 18 punten konden pakken.  JDFloats / Hengelsport Kuijpers eindigde op de tweede plek en Hareco Hengelsport werd derde.

Uitslag De Vossekuil

HS Tiel 2                                              18 punten

JDFloats / Hengelsport Kuijpers           45 punten

Hareco Hengelsport                             54 punten
 Commercial Lakes Angler of theYear.

Omdat we nog geen individuele resultaten van deze wedstrijd hebben ontvangen, kunnen we nog geen punten toekennen aan de deelnemers.Terug

01-06-2015
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.robbyfish.be
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.bbi-travel.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank