Tijd om de bakens te gaan verzetten.

(Gijs Nederlof) Tijden veranderen en dus ook de hengelsportwereld. Ook wij vragen ons regelmatig af welke richting we op zullen gaan. Afgelopen twee weken zijn er knopen doorgehakt en dat ga je merken op de website.  We zijn druk bezig geweest om de site eens van alle kanten te bekijken en dat betekent dat we afscheid gaan nemen van een aantal items, minder tijd gaan besteden aan andere items en nieuwe items op zullen gaan pakken. De tijd is voorbij dat er te veel tijd ging zitten in het corrigeren van wedstrijdverslagen en het plaatsen van persberichten die slechts paginavulling zijn. Tijd voor meer fun.

Zo is bijvoorbeeld de tijd van de interviews met de standaardvragen alweer een tijdje achterhaald. Tijd voor iets anders, vandaar de naamswijziging van de rubriek "Interviews" naar "Op stap met...". Binnenkort gaan we dit item eens nieuw leven inblazen. Geen papiereninterviews meer, maar live aan de waterkant. Lekker verhalen schrijven en ook nog een visje vangen, wat wil je nog meer? 

Tijd om al die hardzwoegende sportvissers eens aan het woord te laten. Wie zijn ze, wat houdt ze bezig en vooral waarom vis je. Keus genoeg toch. Kijk maar eens om je heen hoeveel markante persoonlijkheden er rondlopen in dit wereldje.

De hengelsportwereld zit vol met interessante sportvissers. Waar haalt zo`n wedstrijdvissende directeur van een multinational de tijd vandaan om wedstrijden te vissen, een webmaster van 85 jaar die elke week nog hengelsportverhalen schrijft, de hengelaar die al jaren enthousiast op stap gaat om kinderen het vissen bij te brengen en ja, ook de recalcitrante betweter krijgt de kans om met ons aan de waterkant te gaan zitten.

Kortom, we zijn op zoek naar markante persoonijkheden in de hengelsportwereld. Ken jij er zo eentje, stuur ons dan eens een mailtje. Als je suggesties hebt, horen we dat graag via info@matchfishing.nlTerug

24-05-2015
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank