Martien Voermans en David Geurts doen goede zaken

Op zondag 19 en 26 april viste HSV Ons Genoegen de tweede en derde wedstrijd in de strijd om de titel Vijvervirtuoos. Twee vissers haalden een 100% score. De vangsten op de visvijver vallen op dit moment erg tegen. Met de vrije hengel valt het al tegen maar is het nog redelijk vergelijken met de vaste hengel. En ja, hoe komt dat nou? De nog koude nachten? Zit er gewoon te weinig vis? Of misschien toch iets anders? Feit is dat het erg lastig is om een visje te vangen.

 

Op 19 april waren er vier vakken; twee voor de vrije hengel en twee voor de vaste stok. Met de vaste stok was het weer erg moeilijk. Een paar verdwaalde brasems, een paar voorntjes maar helaas ook de nodige nullen. Vakwinnaars op 19 april waren: Toine van den Dungen met ruim 4 kg en David Geurts met ruim 2 kg. Bij de vrije hengel ging het iets, met de nadruk op “iets”, beter. De vakwinnaars hier waren Patrick van Dijk met bijna 7,5 kg en Martien Voermans met 7,2 kg.

Op 26 april was het parcours in drie vakken verdeeld; twee voor de vrije hengel en één voor de vaste hengel. Dit keer gemiddeld iets betere vangsten maar dat komt dan vooral op het conto van één van de vrijehengelvakken. De vangsten zijn gewoon erg onder de maat. David Geurts wist weer het vastestokvak te winnen. Dit keer met ruim 2 kg. Het eerste vrijehengelvak was zeer slecht; met zeven man werden er slechts vijf vissen gevangen. Ard Verheijen had er twee, goed voor de overwinning met 3700 gram. Het andere vak werd een prooi voor, alweer, Martien Voermans met bijna 13 kg.

David Geurts en Martien Voermans hebben allebei dus goede zaken gedaan in de tussenstand. Nu is de rit nog lang maar twee vakoverwinningen zijn natuurlijk altijd welkom. De volgende wedstrijd zal op 17 mei zijn.Terug

01-05-2015
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank