Project zeeforel Lauwersmeer weggegooid geld?

De Hengelsportfederatie Groningen Drenthe, Sportvisserij Fryslân, Sportvisserij Nederland, Waterschap Noorderzijlvest,Staatsbosbeheer, de gemeente Dongeradeel en de Waddenvereniging hebben de handen ineen geslagen om de zeeforel terug te krijgen in Groningen en Drenthe.

Deze week zijn/worden de eerste 1.000 zeeforellen in het Lauwersmeer uitgezet. Deze eerste uitzet is bedoeld om de sportviseconomie in deze regio een boost te geven. Schitterend zo’n initaitief alleen is de vraag wie er uiteindelijk het meeste baat bij heeft. De sportvisser of de beroepsvisser? Ik vrees dat de meeste zeeforel opgevist zal gaan worden door de mannen van het beroep.

Op zaterdagmorgen 7 maart is er in elk geval een speciale bijeenkomst voor sportvissers over het Project Zeeforel Lauwersmeer. Deze bijeenkomst vindt plaats op het terrein van Landal Esonstad en je bent er welkom vanaf 09:30 uur. Vanaf 10 uur wordt er een toelichting gegeven op het zeeforelproject. Aansluitend wordt er gevist in het Lauwersmeer. Voor de eerste 25 aanmeldingen is er een goodybag. Verder zijn er schitterende prijzen te winnen.

Aanmelden voor deze dag kan alleen nog vandaag via zeeforel@vissen.nlTerug

04-03-2015
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank