NIEUW SEIZOEN STUDIO VIS TV

Zondag 21 december gaat om 09.00 uur het nieuwe seizoen van Studio Vis Tv van start. Dé sportvistalkshow van Nederland kent dit seizoen langere afleveringen en tien in plaats van acht uitzendingen. Meer zendtijd dus voor spraakmakende topvissers in de studio.



Een andere belangrijke wijziging ten opzichte van het eerste seizoen is dat we van één naar twee studiogasten gaan. Presentator Marco Kraal ontvangt elke week bekende en minder bekende sportvissers uit alle disciplines.
Jochem Myjer, Willem Stolk, Ernesto Kamminga, Edwin Kerssies, Anja Groot, Arjan Klop en Ed Stoop; het is zomaar een greep uit de lijst met namen die zullen aanschuiven. Net als vorig seizoen vormt het Plashuis aan de Nieuwkoopse Plassen het studiodecor voor deze nieuwe serie uitzendingen. Elke aflevering wordt een uur lang gepraat over de nieuwste ontwikkelingen in hengelsportland, de beste visstekken, de visstand en de meest effectieve vistechnieken en producten.



Razende reporter
Visgek Robert de Wilt – vorig seizoen nog de vaste sidekick aan de studiotafel – gaat in deze nieuwe serie het land in als de razende reporter. Gewapend met microfoon en in zijn kielzog het camerateam, bezoekt hij elke uitzending leuke sportvisevenementen en -projecten om op locatie de betrokkenen te interviewen. Op deze manier geeft hij een informatief kijkje in de wereld van het sportvissen. Zo bezocht hij voor de eerste uitzending de kaperuitzettingen van het SpiegelKarperProject Benedenrivieren.



Kijken dus!
Studio Vis TV wordt vanaf zondag 21 december tot zondag 22 februari iedere zondag op RTL 7 uitgezonden. De uitzendingen beginnen rond de klok van 09.00 uur. Naar alle waarschijnlijkheid worden de uitzendingen de daaropvolgende zaterdag herhaald. De afleveringen van Studio Vis TV zijn tevens direct na uitzending online terug te kijken via www.rtlxl.nl.

Kijk voor meer informatie en het uitzendschema op www.sportvisserijnederland.nl en www.vistv.nl.



Terug

12-11-2014
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank