Berkley Forel Demodag op het Mun

Op zaterdag 22 november organiseert Berkley de Berkley Forel Demodag op het ’t Mun in Appeltern. De dag staat bol van de activiteiten rond het vissen op forel. De vijvers zijn extra gevuld met forel, er zijn diverse toppers die lezingen verzorgen, het team van Berkley Powerbait is aanwezig en uiteraard kun je er ook een paar gerookte forellen kopen. We starten om 08.15 uur en stoppen om 17.00 uur. Adresgegevens t´Mun Appeltern: Molenstraat 10, 6629 KJ Appeltern Tel  0487 541 445 Web: www.mun.nl

                        

Wat kun je o.a. verwachten:

·         Voor de jeugd een speciale bomvolle vijver waarin drie bijzondere vissen die bij vangst een mooie hengelsport prijs opleveren! We kunnen op 3 grote vijvers terecht! Extreme drukte kan leiden tot rouleren!

·         Tips via een presentatie op het scherm door Peter Negerman.  Tijdens 3 lezingen van 30 minuten!    10.00 uur  -  12.00 uur  en  14.30 uur. Na elke lezing volgt een praktijkclinic aan het water! Peter Negerman en Oscar de Leuw zullen U drie van de meest effectieve methoden van forelvissen uitleggen.  Aas en materiaal worden in detail belicht, daar doen sportvissers hun voordeel mee!

·         Vissen en vangen! De mannen van Het Berkley Powerbait trout team, Peter Negerman en Oscar de Leuw staan je met raad en daad bij.

·         t´Mun biedt je voordeel. Berkley Powerbait Superdeal op alle Powerbait 6 kopen 5 betalen en de eerste 50 kopers krijgen gratis een mooie Line cutter met handig meetlint! Vraag niet hoe het kan, maar geniet ervan!

·         Uiteraard is er ook verkoop van o.a vers gerookte forel en is het restaurant rijkelijk voorzien van de broodnodige hapjes en drankjes.

·         14.00 uur Speciale happening op het terras nabij het restaurant, dit moet U bijwonen, elke sportvisser zal dit op waarde inschatten!

·         LET OP!  Jeugd t/m 14 jaar vist gratis deze dag, (bij extreme drukte zal er gerouleerd worden). Senioren betalen € 5,00 voor de hele dag!

Namens Team Berkley Nederland, tot ziens in Appeltern op de 22ste november!Terug

14-11-2014
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank