Een kijkje in de keuken bij MAVER Italië en MAVER UK

Enkele dagen geleden werd de officiële bekendmaking gepubliceerd van de herintroductie van MAVER in Nederland door M&M Hengelsport. Bij M&M kunnen we hier natuurlijk niet anders dan razend enthousiast over zijn. Dit enthousiasme is niet alleen gebaseerd op het imago van MAVER maar komt voor een groot deel voort uit onze bezoeken aan de MAVER fabriek in Italië en de MAVER vestiging in Engeland. Uiteraard wilden we eerst grondig kennismaken met MAVER, ideeën uitwisselen over de samenwerking en de verschillende vestigingen bezichtigen voor de overeenkomst definitief te maken.


Het eerste bezoek was aan de hoofdvestiging van MAVER Italië in Bologna. Na een zeer gastvrije ontvangst kregen we een goede indruk van het bedrijf. Het viel meteen op dat het MAVER werkt als een goed geoliede machine. Daarbij was opvallend dat een groot deel van de werknemers zelf tot de top van de hengelsportwereld behoren in uiteenlopende disciplines. Zo is men altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en eisen van de sportvissers.


Een rondleiding door het omvangrijke magazijn maakte duidelijk dat alle producten ruim voorradig zijn en daarmee een complete en goede levering garanderen. De speciale afdeling voor reserveonderdelen voor hengels was zeer goed georganiseerd en maakt het vervangen van een ongelukkig gebroken hengeldeel probleemloos.

Vanzelfsprekend hebben we ook de nodige uren doorgebracht in de showroom waar we een groot deel van de producten goed aan de tand konden voelen. Om eerlijk te zijn waren we erg onder de indruk van de kwaliteit, innovativiteit en het gelikte Italiaanse design van het MAVER assortiment. MAVER staat bekend om zijn hengels die bij zusterbedrijf Reglass geproduceerd worden en dat is niet voor niets. De ene na de andere prachthengel passeerde de revue. Daarbij niet beperkt door de befaamde vaste stokken maar ook de feeder-, match-, spin-, karper- en zeevishengels waren om van te watertanden.


MAVER UK is een zelfstandig zusterbedrijf van de Italiaanse tak en voert een eigen assortiment met een veelvoud aan producten die specifiek voor de Engelse markt zijn ontwikkeld. Aangezien deze grote overeenkomsten vertoont met onze eigen visserijen zijn deze producten voor de Nederlandse visser ook bijzonder interessant. Kort na het bezoek aan Italië volgde dan ook de kennismaking bij het nabij Birmingham gevestigde bedrijf. De indrukken die we opdeden waren vergelijkbaar met die opgedaan in Italië alleen zijn de Engelsen mogelijk nog meer georganiseerd en gestructureerd. Zeer professioneel geleid en een fantastisch assortiment van kwaliteitsproducten hebben MAVER in Engeland één van de marktleiders gemaakt. Dit geeft ons uiteraard veel vertrouwen in de samenwerking.


Bij M&M Hengelsport hebben we met de exclusieve rechten in Nederland voor de verdeling van zowel MAVER Italië als MAVER UK naar ons gevoel goud in handen en zien de toekomst van dit prachtige merk zeer rooskleurig in.

 

In Italië hebben we uiteraard ook de Reglass fabriek bezocht. Dit was een geweldige  ervaring en stof voor een volgend artikel waarin we mede met fotomateriaal kunnen laten zien hoe een carbonhengel het levenslicht ziet te beginnen bij een simpele carbonvezel. Tot dan!

Winkeliers die nog niet met M&M Hengelsport samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van onze talrijke producten, kunnen contact met ons op nemen:

M&M Hengelsport

Michael Meyer

Nomdenweg 2F

9561 AM Ter Apel

Tel/fax: +31(0)599-858162

Mobiel: +31(0)646718339

Internet: www.menmhengelsport.nl

Internet: www.timmsdobbers.nl

E-mail: michael@menmhengelsport.nl

Bedrijfsfilm: http://www.youtube.com/watch?v=ACouoosopsE

 

 

 

 Terug

05-08-2014
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.garbolino.fr
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank