De Arendshorst; paradijs voor de sportvisser

 
Direct gelegen aan de rivier de Vecht te Ommen. Een visstek bij uitstek. Fietsliefhebbers, kanoërs en wandelaars genieten op talloze routes van de prachtige natuur in het mooie Vechtdal Overijssel. Welkom op resort de Arendshorst!
 
De Arendshorst is een echte familiecamping en biedt kampeerplaatsen voor camper, caravan en tent. Tussen waterkant en natuurgebied vindt u de rust en ruimte die u zoekt. Tel daarbij op de gemoedelijke sfeer en het is duidelijk: hier kan iedereen genieten van een welverdiende hengelsportvakantie om nooit te vergeten.
 
In het hoogseizoen zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Er zijn strandjes en een zwemsteiger om in de Vecht te zwemmen en een veilig peuter- en kleuterbad voor de allerkleinsten. Voor de jonge kampeerders is er ook een speeltuin en kinderboerderij.
 
Los van de kampeerplaatsen zijn er meerdere grote sportvelden waar om te voetballen, volleyballen en nog veel meer. Op de camping zijn er ook fietsen, kano`s en skelters te huur.
 
Doordat de Arendshorst direct aan de Vecht ligt is het een uitstekende locatie voor de echte visliefhebber. In de Vecht zwemmen talloze vissoorten. Snoek bijvoorbeeld. En brasem, paling en karper, om er maar een paar te noemen. Uiteraard kun je je eigen bootje meenemen.

Wij zijn er ook eens een weekend geweest en kwamen enthousiast terug. Voor zo`n camping heb ik wel een avondje ruzie met de vrouw over. Schitterend gelegen; voldoende activiteiten voor de aanhang. Kinderen vermaken zich er wel, plaats genoeg voor de schoonfamilie en de beste vriendin van je vrouw kan zo mee. Geen enkel probleem.

In de omgeving voldoende hengelsportzaken waar je de benodigde materialen en kunt halen en het beste van alles is nog wel dat je er voor je deur kunt vissen 

 In het sfeervolle restaurant of op het gezellige terras kunt u genieten van een heerlijke ijscoupe, drankje, snack of een complete maaltijd.

 

  

 

Tarieven zijn inclusief eventueel bijzettentje ca 5m2 en inclusief toeristenbelasting (€ 0,80 p.p.p.n.) Aankomst na 13.00 uur - vertrek voor 11.00 uur.

Prijzen toeristisch kamperen 2010
 

Periodes: 1 april t/m 10 april - 12 mei t/m 25 mei - 10 juli t/m 21 augustus

Per nacht:

geen elektra
6A-elektra
10A-elektra
2 personen per nacht
€   21,00
€   25,00
€   28,50
 

Periodes: 11 april t/m 11 mei - 26 mei t/m 9 juli - 22 augustus t/m 2 oktober

Per nacht:

geen elektra
6A-elektra
10A-elektra
2 personen per nacht
€   16,50
€   19,00
€   22,50

Basis (6A elektra) en Comfort (10A elektra) locaties zijn incl. watertappunt en afvalwater-afvoer. Verblijf tijdens Pasen, Hemelvaart en/of Pinksteren uitsluitend op basis van het desbetreffende arrangement.
Voor meer info klik en surf naar de website van de Arendshorst

 


Terug

04-01-2010
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.evezet.nl/cms/index.php/nl/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.fishcresta.eu
blank