HENGELSPORT WINSCHOTEN IS ER KLAAR VOOR

Hengelsport Winschoten is bijna klaar voor de start. We doen dit op zaterdag 15 maart met een feestelijke opening van de nieuwe vestiging aan de Prunuslaan 3a in Winschoten. Het pand is rigoureus aangepakt en in een nieuw jasje gestoken. De komende dagen tot de opening zal de afronding gebeuren, en alles op alles worden gezet om alles op tijd afgewerkt en gevuld te krijgen.Op dit moment worden de laatste klusjes gedaan en worden de rekken en schappen gevuld met een groot assortiment aan materialen van hengelsport-artikelen. Honderden kilo’s aas- en voersoorten worden in de  voerstelling gelegd en de koeling voor het verse aas wordt geregeld en geïnstalleerd. Het aanbod van alle materialen en voer- en aassoorten zal hetzelfde zijn als in de vestiging in Veendam.

 

De gehele openingsdag zijn er acties met aantrekkelijke kortingen !

De officiële opening is om 10.00 uur ’s morgens gepland.

De opening zal worden verricht door de in karperkringen zeer bekende karpervisser Roelof Schut. Roelf is  als docent verbonden aan de Sportvisacademie in Zwolle studierichting Sportvisserij & Aquacultuur. Uiteraard wordt er na het officiële gedeelte ook aan een hapje en een drankje gedacht.

 

Een aantal leden van het karper- en het witvisteam zullen aanwezig zijn om zomogelijk al uw vragen te beantwoorden.  John op ’t Holt nodigt u van harte uit, om de opening van de winkel samen met hem te vieren.

Kom dus allen a.s. zaterdag 15 maart om 10.00 uur naar HENGELSPORT WINSCHOTEN

Prunuslaan 3a Winschoten.Terug

13-03-2014
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.evezet.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank