Feeder Angling World Championchip day 4 nov 14th

Vandaag, donderdag 14 november, is al weer de 4de dag dat er door de Nederlandse ploeg gevist wordt in de omgeving van het parkoers bij de Bloemhofdam. Het officiele parkoers gaat overigens pas vanaf volgende week open. Van de 22 deelnemende ploegen zijn er nu 3 aanwezig. De Nederlanders uiteraard, de Duitsers en de Engelsen. Ook de mannen uit Duitsland en Engeland is er alles aan gelegen liggen om de titel te pakken. Vooral de Engelsen willen dolgraag bewijzen dat ze ook op feedergebied de sterksten zijn.


Henk Roskam ondervond vandaag dat er ook kleine vis rondzemt

De overige 19 landen gaan ongetwijfeld komend weekend aanreizen. Zo stapt de Belgische ploeg morgen in het vliegtuig. Nog een paar dagen en dan gaat het spel echt beginnen. De vangstne zijn nog steeds niet verkeerd te noemen. Als je zo naar de foto’s krijgt heb je de indruk dat er alleen maar groot spul rondzwemt. Dat klopt grotendeels ook wel, waar grote zijn er ook kleintjes. Henk Roskam had vandaag het geluk zo’n kleintje te haken.


De Engelse topfavoriet Steve Ringer met een karpertje

Op basis van de resultaten van eerder geviste wedstrijden aan het parkoers in de rivier de Vaal is de verwachtingen dat de vangsten tijdens de wedstrijd zo tussen de 30 en 60 kg per persoon zullen zijn. Een stevig netje vis dus.  Naast karpers tot een gewicht van 9 kilo per stuk kun je er ook wat kleinere graskarpers vangen tot een gewicht van ongeveer 3 kilo. Daarnaast zijn er natuurlijk ook locale vissoorten aanwezig zoals de Yellowfish, Mudfish en de Catfish.


Phil Ringer doet niet voor zijn broer onder en gaat ook voor de titel

Dat het plaatselijk even anders is dan in Europa ondervond de Engelse ploeg toen ze na een dagje vissen nog een biertje wilde gaan halen in een kroeg in de omgeving. De mannen konden met behulp van de plaatselijke politie nog net ongeschonden de bar verlaten. Het scheelde niet veel of ze hadden alleen hun slippers nog aan. Zomaar even een blikje om en een kroegje inlopen is er praktsich niet bij vanwege veiligheidsredenen.

Morgen dag 5.

Gijs Nederlof


Leo had soms handen en voeten nodig om zijn hoofd boven water te houden


Jazeker, ze zijn er ook weer bij en ze blijven gaan tot de laatste minuut!


Geen twijfel mogelijk, ze zijn er

Die lach raakt Theo de komende anderhalve week niet meer kwijt.Terug

14-11-2013
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.evezet.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank
http://www.hengelsportfauna.nl/
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.fishmatrix.co.uk/
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank