Regioavond Snoekstudie Groep op vrijdag 29 november

Op vrijdagavond 29 november organiseert de regio Noord-Holland van de Snoek Studiegroep Nederland-België een bijeenkomst in het Rijperhuis in De Rijp. De avond zal geheel in het teken staan van het snoekvissen in alle facetten.

Topvisser van het eerste uur Jouke Timmer zal een lezing houden over zijn manier van snoekvissen, Jouke is pro-staffer bij Pure-Fishing en heeft vele jaren ervaring in het vangen van snoek maar zeker ook van andere roofvissoorten.  Verder zal de winkel Hengelsport Heerhugowaard aanwezig zijn met een selectie materialen waar een ieder vast een stukje materiaal kan vinden waar hij of zij naar op zoek is, ook zal Hans Koopman, bekend van Roofvisweb, aanwezig zijn om uitleg te geven over het zelf bouwen van verschillende soorten jerkbaits.

En natuurlijk een tweedehandsmarkt, indien men nog roofvismateriaal heeft liggen dat niet meer wordt gebruikt kan men dit meenemen om het aan te bieden op de tweedehandsmarkt. Verder kan men ervaringen uitwisselen met mede snoekvissers of nieuwe contacten opdoen onder het genot van een drankje. Ook zullen er mooie films vertoond worden over het vissen op snoek. De avond zal worden afgesloten met een tombola met mooie prijzen die beschikbaar worden gesteld door diverse sponsors.

Deze avond zal gehouden worden in het Rijperhuis aan de sloep 1 in De Rijp, aanvangst tijd is 20:00 uur, zaal open om 19:00 uur. Voor SNB leden en leden van viscollege “De Hengelaar”is er gratis toegang anders bedraagt de entree € 3,-.         Terug

14-11-2013
https://www.prestoninnovations.com/en
blank
http://www.hemuhengelsport.nl
blank
http://www.frenkiesdobbers.nl
blank
http://www.warmtekleding.nl/
blank
http://www.jvbaits.nl
blank
http://www.garbolino.fr
blank
http://www.topdobbers.nl
blank
http://www.fishcresta.eu
blank
http://www.petervdwillik.nl
blank
https://berenkuil.com/snake-lake
blank
https://www.vanpelthengelsport.nl/startpagina
blank
http://www.hengelsport-kruidenier.com/
blank